MANAFU*

Abonamente Evensys

La final de experiment pe Pinterest

Am incheiat saptamana trecuta experimentul pe Pinterest. Timp de doua luni am vrut sa vedem daca reteaua fenomen a anului 2012 reuseste sa isi anime utilizatorii in Romania. Si raspunsul este unul pozitiv. In prima campanie de tip pin-to-win din Romania au intrat 128 de utilizatori, numar care ne-a depasit asteptarile. Aveam in target 50 de intrari, tinand cont de noutatea retelei si sezonul estival.

Pentru a intra in campanie, participantii au realizat un board (pagina dedicata) intitulat “My Summer Style“, compus dintr-o o tinuta de vara completa aleasa dintre articolele de pe ZorileStore.ro. In cadrul campaniei au fost oferite 4 premii constand in vouchere de cumparaturi pe Zorilestore.ro, in valoare de 500 de lei.

Concursul a fost sprijinit de cinci bloggeri activi pe Pinterest.com: Alexandru Negrea (www.alexandrunegrea.ro), Andreea Retea, Sabina CornovacMihai Dragomirescu si subsemnatul. Ideea s-a bucurat de sustinerea comunitatii online din Romania, peste 40 de bloguri si site-uri de stiri anuntand experimentul nostru.

5 comentarii

  1. Felicitari pentru intiativa si reusita si multumim pentru bunavointa de a impartasi rezultatele obtinute.

  2. psaico says:

    Care a fost traficul generat de Pinterest? Ar fi interesant de aflat si cati din vizitatorii veniti de acolo au si cumparat.
    128 fata de 50 e ok dar se pot oferi mai multe detalii despre acest succes?

    Multumesc.

  3. Este un experiment. Intentia noastra a fost sa vedem daca utilizatorul roman se mobilizeaza si participa. Contul de Pinterest al magazinului a crescut de la 17 followers la peste 300. Cred ca e o crestere buna pentru o retea foarte mica in Romania. Ramane deci un succes de participare.

  4. Sabina says:

    De la 17 la 300? Bun asa! Multumesc pentru implicarea in proiect si felicitari Zorile Store pentru initiativa!

  5. […] accesorii, magazin online ce a desfasurat prima (si cred ca nu s-a mai incumetat nimeni pana acum) campanie pe Pinterest, si-a anuntat participarea la Black Friday. Vorbim de reduceri la toate articolele de pe site de […]

Comentează