MANAFU*

Abonamente Evensys

iPad Mini intre cand si daca

Lumea s-a entuziasmat in fata unui potential iPad Mini, pe care Apple l-ar planui pentru aceasta toamna. Daca nu gresesc, initial, zvonurile indicau lansarea acestuia pentru septembrie, cand de fapt vine for sure iPhone 5. Apoi pentru octombrie. Mai nou, se speculeaza ca iPad Mini va veni fie odata cu noul smartphone. Iar daca urmaresti blogurile si siteurile de profil, ceea ce parea doar un zvon ti se arata ca o certitudine. Neowin scrie ca nu vom vedea saptaman viitoare Mai mult ››

iLeo cauta Client Service Manager

iLeo, agentia anului la Internetics in 2011 si cea in fruntea topului agentiilor interactive din Forbes, cauta un Client Service Manager. Este necesara o experienta de cel putin doi ani intr-o agentie digitala sau ATL, care a desfasurat si proiecte new media. De asemenea, conteaza experienta in online si in comunicarea de brand. CV-urile pot fi trimise la adresa: [email protected].

Creezi usor panorame cu Photosynth

Pornesc o noua categorie de posturi pe blog, una dedicata aplicatiilor pentru smartphones, in principal, si nu numai. Vor fi fie aplicatii pe care eu deja le folosesc, fie aplicatii relevante pentru oamenii activi in social media. Prima mea recomandare este Photosynth, o aplicatie dezvoltata de Microsoft cu care m-am jucat in aceasta vara creand diverse panorame in diversele locuri vizitate. Este foarte simpla, gratuita si poate fi descarcata de aici (iPhone).