MANAFU*

Abonamente Evensys

Cat de tare este Instagram

Pregatesc o initiativa – zic eu – interesanta legata de Instagram si de aceea ma entuziasmez cand vad stiri pozitive despre aplicatia pentru smartphones. Va spuneam zilele trecute ca in prezent sunt peste 80 de milioane de utilizatori de Instagram. De la achizitia de catre Facebook, in aprilie, aplicatia a castigat 50 de milioane de noi utilizatori. Un succes fenomenal, nu?

Mai mult, numarul utilizatorilor activi zilnic e urias acum (11 milioane) fata de aprilie (circa 900 de mii). Cresterea o vedeti in imaginea de mai sus. In cei doi ani de existenta, Instagram a “adunat” peste 4 miliarde de imagini.

Cum ziceam, am o idee legata de Instagram si caut sa descopar cat mai multi utilizatori romani. Daca folosesti deja aplicatia, te invit sa imi dai de veste AICI.

3 comentarii

  1. […] mărturisesc că-l invidiez pe Manafu. De data asta pentru că a pus la cale prima campanie pe instagram din România. Am în cap chestia […]

  2. […] ştie că Instagram-ul a fost preluat de Facebook şi că în septembrie 2012 era în creştere, având peste 80 de milioane de utilizatori. Am luat ca reper datele din toamna anului trecut căci în ultima vreme a existat o scădere […]

Comentează