MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum ai convinge pe cineva in varsta sa foloseasca un smartphone?

Cineva imi spunea intr-un meeting ca “e mai greu cu tehnologia la cei de peste 30 de ani”. L-am corectat elegant cu propria mea experienta. Sa fim mai generosi, zic. Cred ca la 30, 40 de ani, nu ai probleme cu adoptia unui gadget. Dar la peste 50 de ani? Aici nu va pot spune din experienta, insa la Webstock alaturi de Huawei vom cauta sa aflam raspunsul. Vom incerca sa convingem doua doamne in varsta sa foloseasca un telefon cu Android.

Incercarea este deschisa participantilor la eveniment care au sansa sa castige doua smartphones si alte premii, oferite de Huawei.

10 comentarii

  1. Bogdan Pater says:

    Eu tocmai am convins-o pe mama să preia iPhone-ul meu când va apărea 5-ul. Și nu a fost greu deloc să o conving. Va fi interesant să o învăț să îl folosească… 🙂

  2. cartus says:

    Tata a primit un Smart de la Vodafone (cel la 1 leu) pentru fidelitate. E primul lui telefon smart cu touch. Cand i-am zis sa isi faca cont pe google pentru a avea acces la aplicatii, s-a uitat un pic la mine si a zis,” lasa ca pot sa traiesc si fara alea”. 69 ani

  3. Taraboste says:

    Dar de ce sa-i convingi… 🙂
    Sa-i lasam cu integramele lor 😀 ca le completeaza mai bine pe hartie.

  4. Glumind putin, le poti spune ca pot vedea repede si se pot lauda cu pozele copiilor si ale nepotilor, postari cand copii sunt in vacanta…..

    Works like a charm 🙂

  5. ana says:

    dragilor, mai usor cu deconsideratiile , eu am 53 de ani si din ianuarie folosesc un iphone 3G , si m-am invatat singura si am tot ce trebuie pe el , adica messenger, facebook, revista presei , jocuri, si multe altele, toate instalate de mine … si mi l-am luat singura, fara sa ma convinga nimeni 🙂

  6. ana says:

    desconsideratiile-*

  7. Nene la cate aplicatii are telefonul asta si pe Marte daca te afli vorbesti cu toti cei de acasa si din cartier…

  8. unealta says:

    Daca m-as pune in locul unei asemenea persoane, de ce as avea nevoie (teoretic)?
    directie – aplicatie harti
    medicamente – ceva sa-mi aminteasca cand sa iau o pastila sau organizator
    cum e vremea – meteo sa stii cum e maine, la ce ora ploua, mai exact decat la tv
    familie – poze cu nepoti si altele asemenea
    stiri
    si lista poate continua. 🙂

  9. doamna ana, postul nu e scris cu rea intentie. dupa cum se vede la inceputul postului, si eu l-am apostrofat elegant pe cel care m-a desconsiderat.

    e vorba mai degraba de o bariera de adoptare.

  10. Smartphone-urile sunt viitorul, din 2013 vor creste vanzarile pe acest segment si odata cu ele si campaniile de Apps Mobile.

Comentează