MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum va place Instagram?

Am putea spune ca Instagram este reteaua sociala / aplicatia mobila a anului 2012? Am putea. Dupa preluarea de catre Facebook pentru 1 miliard de dolari si lansarea versiunii pentru Android, aplicatia a cunoscut o crestere incredibila. Actualmente, sunt in jur de 80 de milioane de utilizatori la nivel mondial. Din pacate, nu am gasit inca date pentru Romania. Judecand dupa numarul mare de “urmaritori” stransi (aproape 800), pot spune ca in cercurile mele sunt destui utilizatori.

Avem o idee, zic eu, interesanta pentru Webstock si mi-ar placea sa cunosc cat mai multi utilizatori romani de Instagram. Incep prin a invita vizitatorii acestui blog sa fie alaturi de mine. CLICK AICI!

Profit de ocazie sa promovez o platforma web pentru fanii Instagram. Statigr.am este probabil cel mai bun serviciu care ofera o versiune web a contului personal. Recent a depasit un milion de utilizatori, iar dintre acestia 40.000 sunt brand-uri.

3 comentarii

  1. Şerban says:

    Ar mai fi şi http://web.stagram.com/

    Eu îl folosesc pe ăsta atunci când vreau să îi arăt cuiva o poză. Îl am şi pe blog, alături de celelalte iconiţe cu reţele sociale.

  2. katairobi says:

    ne place place place:) ooo da…si ce mult imi place! Nu pentru ca face poze faine trecute prin filtre ci pentru ca poate fi un instrument de comunicare perfect pentru un brand!

Comentează