MANAFU*

Abonamente Evensys

Doua vesti bune pentru tinerii antreprenori

Asociatia Industrii Creative va derula in perioada 17–21 octombrie 2012, a doua editie a programului Atelierul Produselor Creative – un accelerator de startup-uri creative pentru cinci echipe formate din creativi, dornici sa isi transforme o idee intr-o afacere de succes.

Atelierul Produselor Creative este locul in care antreprenori creativi (designeri, programatori etc.) cu idei trasnet, echipa si entuziasm pe masura intâlnesc mentori care ii vor ghida si ajuta sa-si puna pe picioare o afacere de succes. Cinci echipe selectate vor beneficia de un training intensiv de patru zile, urmat de un Demo Day in fata unui juriu format din oameni de afaceri si de o perioada de trei luni de mentorat, la finalul careia echipele vor lansa o prima varianta functionala a produsului lor (Minimum Viable Product—MVP).

Detalii complete gasiti pe apc.industriicreative.ro.

Microsoft a anuntat saptamana aceasta o noua initiativa globala a Microsoft, numita YouthSpark, prin care isi propune sa creeze oportunitati pentru 300 de milioane de tineri din 100 de tari, in urmatorii 3 ani.

Prin YouthSpark, Microsoft va dedica majoritatea sponsorizarilor organizatiilor nonprofit ce urmaresc implementarea de programe de dezvoltare a tinerilor din lumea intreaga. Romania a furnizat deja idei de proiecte si bune practici in pregatirea acestui program, prin colaborarile locale din ultimii ani cu organizatii precum TechSoup, Education for Open Society sau Junior Achievement.

Asteptam deci noi implementari pentru YouthSpark in Romania.

 

1 comentariu

  1. Din cate stiam, sunt destul de multi programatori romani care lucreaza la Microsoft.

Comentează