MANAFU*

Abonamente Evensys

Twitter adauga header photo in conturile de utilizatori

Facebook a creat un nou trend in design cu al sau cover photo. Google Plus s-a grabit sa il adopte, iar acum Twitter i-a gasit un loc in noul look al paginilor utilizatorilor. Astept acum sa vad o schimbare si pe Pinterest.

Twitter ofera de ieri posibilitatea de a avea header photo in profilul de utilizator. Este o schimbare neasteptata, ce vine alaturi de noua versiune a aplicatiei mobile (iOS si Android). Arata clar interesul Twitter pentru zona mobile. Acest header photo arata mai interesant pe telefon decat in browser.

Twitter a avut mereu o problema cu interfata sa web. Mai mereu a fost greu de folosit. Acum vin cu o schimbare care putea fi in mai bine, dar este doar OKish. Am fi meritat un header photo generos, asa cum avem pe Facebook sau Google Plus.

Pentru a adauga un header photo, dupa login, in bara de meniu de sus, intrati in sectiunea dedicata contului personal (langa cautare) si alegeti Settings, apoi Design, iar acolo veti avea Change Header. Este un pic ciudat ca Twitter cere o imagine cu o dimenisune minima de 1252×626 px, cand in realitate spatiul alocat este cam la jumatate.

Ce parere aveti despre noul meu profil de Twitter?

6 comentarii

  1. Retina display, de asta iti cere poza asa mare.

  2. […] Un exemplu frumos de profil este cel al lui Manafu: […]

  3. Cere poza cu width urias pentru Retina Display

  4. De asta Facebook pixeleaza in draci pozele din cover! Lor li se rupe de Retina Display?

  5. nu am mai intrat pe twitter din browser cred ca de luni de zile (tweetdeck rulz), deci nu stiu daca as fi observat aceasta schimbare daca nu scriai

  6. […] s-a relansat Hotcity.ro (da, iar), Prosport caută un Marketing Manager, Twitter a adăugat un header photo, Dan Diaconescu a câştigat licitaţia pentru Oltchim, Antena 1 va difuza Top Chef, RCS-RDS […]

Comentează