MANAFU*

Abonamente Evensys

Voluntari la Webstock 2012

Continuam programul de voluntariat la Webstock lansat in urma cu cativa ani. Este o ocazie foarte buna pentru cei care sunt interesati de organizarea de evenimente sa vada intr-o singura zi ce inseamna bucataria unei mari conferinte complexe.

Cei interesati sa fie parte din echipa Evensys pe 28 septembrie ne pot scrie la office [@] evensys [.] ro, mentionand la subiect “Voluntariat Webstock”. Ajuta mult sa adaugati cateva cuvinte despre interesul vostru fata de evenimente si social media.

Webstock e un adevarat maraton care dureaza in peste 12 ore (pentru voluntari). Este un test de rezistenta, concentrare si competenta. Multi dintre cei care au fost alaturi de noi la editiile trecute au fost implicati apoi la organizarea altor evenimente, ceea ce ma face sa cred ca experienta alaturi de noi a fost mai mult decat binevenita.

1 comentariu

  1. […] Se cauta voluntari pasionati de organizare de evenimente si de mediul online ce doresc sa se implice in proiectul Webstock. Pentru a participa trebuie sa trimiti un e-mail la adresa [email protected], mentionand la subiect „Voluntariat Webstock”, iar in continut trebuie sa incluzi cateva cuvinte prin care sa iti motivezi interesul pentru organizarea de evenimente. Mai multe detalii gasiti aici. […]

Comentează