MANAFU*

Abonamente Evensys

Ducem social media la urmatorul nivel

Dupa 5 editii de Social Networks Conference si Social Networks Strategy, mi-am propus sa vin cu o conferinta noua despre social media. Si cand spun noua, nu ma refer doar la un nou titlu in calendar, ci la un concept care duce tot ce am facut pana acum la un nou nivel. Social Media Performance Conference va vorbi in primul rand despre rezultate, iar vorbitori vor fi oameni care fac social media si vad beneficii in business-ul lor sau al clientilor lor.

Acesta este doar un teaser. Voi reveni cu detalii foarte curand. Daca lucrezi in comunicare si marketing, iti recomand sa notezi in agenda data de 29 noiembrie 11 decembrie. Sper sa ne vedem la Social Media Performance Conference.

UPDATE: Pentru ca necesita un timp de pregatire mai lung, am decis mutarea conferintei in iulie 2013.

11 comentarii

  1. Va fi cel mai asteptat moment :). Despre rezultate s-a vorbit episodic, insa e super ca dedici un intreg event acestui lucru. Super!

  2. Gabi says:

    Hai sa vedem 🙂

  3. Alin Vlad says:

    Un approach interesant. Astept detaliile 🙂

  4. Mult succes! Lumea se schimba; nu poate fi decat bine.

  5. Bogdan Pater says:

    Sună bine! Așteptăm detaliile… 😀

  6. 29 noiembrie e ziua mea. Oare sa mi-o petrec precum blogatu, printre bloggeri? 🙂

  7. Razvan says:

    Notat. Abia astept.

  8. […] primit un feedback extraordinar de bun pentru Social Media Performance Conference. Mai avem o serie de detalii de pus la punct inainte de lansarea site-ului, insa profit de blog […]

  9. Anca Duma says:

    Se mai tine evenimentul? 🙂

  10. L-am amanat pentru 2013

Comentează