MANAFU*

Abonamente Evensys

iPhone 5 Maps: mult zgomot pentru nimic

Eram sigur, sigur. Problema aplicatiei Maps de pe iPhone 5 nu are o influenta majora in decizia de cumparare, arata un sondaj facut in US si reprezentat in imaginea alaturata. Dar, deh, trebuia sa existe si un subiect de valva in jurul noului gadget lansat de Apple, nu?

iPhone 5 se lasa asteptat in Romania. Ieri, la ZF Digital, intrebati fiind “Cand vine in Romania?”, sefii celor trei mari operatori de telefonie ar fi raspuns: “trebuie intrebat Apple, ei nu-l dau inca si in Romania”. (sursa)

In alta ordine de idei, va re-invit sa completati – daca deja nu ati facut-o – sondajul meu despre “Ce conteaza cand alegi un smartphone”. Rezultatele le voi face publice intr-un post pe blog.

3 comentarii

  1. Da si daca vrei pui astfel intrebarea astfel incat rezultatul sa-ti iasa exact invers 😉

  2. Marius says:

    Adevarul e ca la un telefon nu folosesti tot timpul aplicatia de Harti dar si cand ai nevoie de ea…. te ajuta foarte mult.
    Oricum 16% din procentaj din punctul de vedere al unui business nu e chiar putin. Cu alte cuvinte 160.000 unitati din 1.000.000 … e totusi o scadere destul de mare….

  3. Salut!
    Daca presupunem ca cifra este cat de cat exacta, mi se pare imens. Este o pierdere de sute bune de milioane de dolari care putea fie preintampinata cu o investitie infima fata de suma pierduta. Mai greu de cuantificat este efectul de nemultumire pe care il are aplicatia Maps asupra vanzarilor sau poate a brandului pentru ceilalti utilizatori de iOS 6 care sunt mult mai multi decat posesorii actuali de iPhone 5.

    Mersi!

Comentează