MANAFU*

Abonamente Evensys

LinkedIn relanseaza paginile de profil

LinkedIn a anuntat astazi relansarea paginilor de profil. Schimbarile inca nu sunt vizibile sau cel putin nu au fost activate in profilul meu. Se pare ca avem nevoie de o invitatie pentru a capata noul design.

Din ce am citit, vom avea la dispozitie mai multe optiuni de personalizare a paginii in functie de interesele noastre. Dupa cum se vede in imaginea de mai jos, sectiunea Skills & Expertise are un impact vizual mare si daca luam in considerare si alte sectiuni (People You May Know, Your Network, Who Viewed Your Profile), putem spune ca, pe langa simplificarea paginii, LinkedIn cauta acum sa creasca interactiunea intre utilizatori, ceea ce ii lipsea, dupa cum bine stim.

Mai mult, zona de Status (Activity) este scoasa mai mult in fata. Aceasta – dupa modelul Twitter si Facebook – creeaza cea mai mare interactiune si poate sustine folosirea repetata a serviciului. Ce parere aveti? Va deveni LinkedIn o retea sociala de mare interactiune?

LinkedIn are in acest moment 709.841 de conturi ce provin din Romania, iar la nivel mondial are peste 175 de milioane de membri. Ca sa ne facem o idee despre cresterea retelei, in octombrie 2011, avea in tara noastra 530.516 conturi, iar in ultimul an a “castigat” global 50 de milioane de noi conturi.

2 comentarii

  1. Marius says:

    Mult mai dragute in prezent mi se pare noile pagini.

  2. bogdan says:

    Astept cu maxim de interes lansara coverurilor la fotografia de profil. Pentru ca nimic nu spune mai bine “professsional” decat un apus. Sau o cafea.

Comentează