MANAFU*

Abonamente Evensys

Vodafone a intrat in actionariatul Zonga

Vodafone a anuntat astazi ca a intrat in actionariatul Zonga, serviciul de streaming audio web si mobile, lansat la inceputul anului de Trilulilu. Fara a oferi detalii despre suma investitiei si marimea pachetului detinut (stim doar ca e minoritar), Vodafone a lansat si cateva pachete Zonga, ce pornesc de la 1,99 euro pe luna (fara TVA). Clientii Vodafone nu platesc traficul de date pe care il consuma Zonga.

Zonga ofera in acest moment acces instant la peste 16 milioane de melodii romanesti si internationale, din peste 2 milioane de albume si single-uri, apartinand unui numar de 1,2 milioane de artisti.

3 comentarii

  1. Daniela says:

    15% detine Vodafone din Zonga. 🙂 (de pe zf.ro)

  2. La conferinta nu au zis nimic. O sa verificam in Monitorul Oficial intr-o luna.

  3. Din curiozitate am sa downloadez aplicatia Zonga pe PC sa vad chiar asa sunt, cum se recomanda ei?
    “Zonga e cel mai nou și ușor mod de a asculta muzică. Pe Zonga ai toți artiștii și muzica ta preferată fără să mai ai nevoie să faci download la melodii sau să le copiezi de pe un dispozitiv pe altul. Asculți muzica direct de pe Internet, iți creezi playlist-uri și salvezi melodii în colecția ta de favorite, iar Zonga iți sincronizează automat toată muzica și preferințele între toate dispozitivele tale (computer sau telefon mobil).”

Comentează