MANAFU*

Abonamente Evensys

Caut bloggeri pasionati de Romania

Daca te intreb ce iti doresti de Craciun, probabil imi vei spune ca un gadget de ultima ora, o calatorie intr-un loc exotic sau poate un cec in alb. ori altceva. Daca intreb un copil ce vrea sa primeasca de la Mos, va pune in topul listei o jucarie inspirata dupa un erou de film ori o masinarie fantastica. L-am intrebat pe Dantes la telefon vineri ce isi doreste de Sarbatori. Mi-a raspuns scurt: haine de iarna.

Dantes este baiatul din Craiova pe care probabil l-ati intalnit intr-un post emotionant pe Facebook, in urma cu o luna. E baietelul de 8 ani, de conditie modesta, care dupa scoala merge la un Plafar, unde doamna Lenuta Vacut il ajuta la lectii.

Spuneam saptamana trecuta ca voi pune cate 10 euro intr-un mic fond pentru Dantes de fiecare data cand un blogger va scrie un post despre Romania. Am primit deja 6 9 19 27 articole. Imi doresc sa ajung la 25 de articole, caci Dantes mi-a dat o lista lunga la telefon. Astazi o sa il sun sa il intreb daca nu isi doreste si o jucarie.

Iata cine a scris pana acum:

Multumesc! Le multumesc si celor care au pus tag-ul “RomaniansAreSmart” la posturi mai vechi. Ele sunt deja filtrate pe platforma “Romanii sunt destepti“.

UPDATE: Am trecut de 25 de articole! Va multumesc!

57 comentarii

  1. Multumesc tuturor pentru implicare! Reactiile voastre au fost peste asteptari. Am reusit sa ii cumparam multe haine de iarna si toamna lui Dantes. Are tot ce ii trebuie pentru perioada urmatoare.

    Am vorbit cu dna farmacista dimineata si mi-a spus ca tot intreaba de pachet. Sper sa ajunga in ziua de Mos Nicolae.

  2. Conteaza pentru Romania! 🙂 Mersi!

  3. Ma bucur! 🙂

  4. Silu Cartoon says:

    Ar fi interesanta si “Caut bloggeri pasionati de Romania” – varianta autocritica, cu ce nu e in regula in Romania… trebuie intai sa ne vedem defectele ca sa le putem corecta. Felicitari tuturor!

Comentează