MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum poti obtine o invitatie gratuita la NetCamp

Am primit foarte multe solicitari de participare la NetCamp. Suntem aproape de “sold-out” cu invitatiile full-day. Acum promovam direct in comunitati micro-evenimentele half-day: WeWorkWeb, MobileDev si Start-Up Now! Pentru fiecare sectiune exista invitatii separate.

CINE OFERA INVITATIILE?
Participarea la NetCamp este gratuita si se face pe baza unei invitatii nominale. Aceasta este oferita fie de Evensys (organizatorul), fie de Nokia, Microsoft, Vodafone, Kaspersky, Ursus Breweries si Simplus (partenerii). Indiferent de sursa invitatiei, participarea trebuie confirmata in prealabil cu organizatorul, pana la o data anume, pentru ca locul sa fie rezervat.

UNDE GASESC O INVITATIE?
Formularul de pe site este calea clasica de a solicita o invitatie. Exista o lista de asteptare pe care oricine se poate inscrie, iar in apropierea evenimentului distribuim in cadrul listei un anumit numar de invitatii. Fiecare solicitare este analizata pe baza informatiilor oferite in formular. Poti solicita o invitatie full-day sau pentru una din cele trei sectiuni speciale amintite mai sus.

2 comentarii

  1. […] Netcamp 2012 are loc săptămâna viitoare, însă invitaţiile se dau (gratuit) săptămâna asta. Detalii. […]

  2. […] evenimentului: WeWorkWeb, MobileDev si Start-Up Now!. Mai multe detalii gasiti la Manafu pe blog.Este prima data cand particip la NetCamp dar promit ca dupa experientele de la Social Networks, […]

Comentează