MANAFU*

Abonamente Evensys

De ce nu trebuie sa ratezi NetCamp 2012

Suntem uimiti de interesul pe care l-a starnit NetCamp 2012. De maine incepem sa oferim invitatiile. Si desi nu mai avem nevoie de reclama pentru conferinta, dar ne dorim oameni cat mai relevanti, va ofer acum cinci motive de a nu rata aceasta editie.

Sectiuni dedicate pentru toate gusturile – NetCamp include trei subiecte principale: antreprenoriat online, tehnologie si design si aplicatii mobile. Toate acestea sunt abordate in sectiuni dedicate sau in prezentarile din conferinta. Ca in ultimii ani, pregatim WeWorkWeb, MobileDev si Start-Up Now!.

Mic expo pentru aplicatii mobile – Am pregatit un spatiu in care vom oferi loc dezvoltatorilor de aplicatii mobile sa prezinte participantilor creatiile lor. E un bun prilej de promovare si de obtinere a unui feedback util. Spatiul e oferit gratuit. Tot aici, Vodafone va oferi consultanta despre cum pot fi monetizate aplicatiile mobile.

Povesti de succes romanesti – Ne incanta mult fiecare studiu de caz, fiecare speech oferit de invitatii internationali, insa pentru a pastra relevanta pe care ne-o dorim, am invitat ca vorbitori romani care chiar au reusit in antreprenoriatul online si mobile. Cred ca daca urmam pasii lor, avem mai multe sanse de a deveni internationali.

Accesul este GRATUIT – Cu sprijinul partenerilor nostri (Nokia, Microsoft, Vodafone, Kaspersky, Ursus Breweries si Simplus) oferim aceasta editie fara costuri de participare. Accesul va fi insa permis pe baza unei invitatii. O puteti solicita aici. Va puteti inregistra separat si (doar) la micro-evenimente.

Networking Party – La final de eveniment, Ursus Breweries ne invita la o bere in pub-ul Energia. Cred ca meritam cu totii sa ne relaxam dupa o zi intensa.

Comentează