MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce viitor au tabletele cu tastatura?

Ma uitam astazi la o tableta Asus cu tastatura si discutam cu cativa tech aficionados despre viitorul acestui segment hibrid. Va apartine el producatorilor (cum face Asus de la Transformer incoace) sau mai degraba furnizorilor de accesorii (cum face Logitech pentru iPad)? Eu nu sunt utilizator de tablete, prefer laptop-ul si ma bucur ca au aparut ultrabook-urile, insa voiam sa mai aud cateva pareri. Ca utilizator de Mac, imi doresc, fireste, sa vad un astfel de hibrid de la Apple. Putin probabil sa se intample insa.

Si ca tot am amintit de o intalnire de astazi. Am vazut dimineata la Vodafone tableta ASUS VivoTab RT si ultrabook-ul ASUS VivoBook S400. VivoTab ruleaza Windows RT, iar VivoBook merge cu Windows 8. Eu m-am invartit mai mult pe langa tableta, fiind cuprins in discutia enuntata mai sus. Detalii despre lansari gasiti in comunicatul oficial. Mie mi-a placut oferta speciala pentru cei care vin in Vodafone Experience Store: cine cumpara unul din cele doua produse primeste un Xbox gratuit.

4 comentarii

  1. cireasa says:

    Accesorii, definitiv. O tastatura by default face tableta mai grea si mai groasa. Dacă am nevoie de tastatura la iPad folosesc tastatura Apple pe bluetooth. Care e superba, mică, si merge folosita la orice altceva.

  2. Ionut Balan says:

    Un accesoriu va arata tot timpul mai fain si iti va face cu ochiul. Dar … Nu va fi parte din intreg, ca nu a fost gandit de producator sa fie acolo. Invers, in unele cazuri ai senzatia lucrului gandit cap coada. Dar … Ceva nu e cum trebuie.
    Ex: toata seria Transformer. E utila tastatura, nu zic, dar plina de bug-uri :).

    Pe viitor accesoriile aparatelor mobile – tableta, smartphone, laptop vor deveni foarte importante si loc de inovatie.

  3. E utila o astfel de tableta hibrid, iti ofera portabilitate + o tastatura comoda pentru scris. Am un Transformer tf300. Imi fac treaba cu el, desi are ceva buguri + limitari ale sistemului Android… Poate Surface de la Microsoft, sau Asus Vivo Smart ar fi o idee … desi n-au 3G 🙁

Comentează