MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum a fost 2012 pentru tine?

Spuneam in urma cu un an ca “pentru mine 2011 a fost cel mai bun an ever“. Din multe puncte de vedere, 2012 a fost mai bun. Mi-as fi dorit insa sa aiba efervescenta anului trecut. Am simtit 2011 drept momentul iesirii din criza, judecand dupa deschiderea celor din jur si numarul de idei noi puse in practica.

In 2012, am muncit la fel de mult, insa in unele cazuri, rezultatul nu a fost pe masura asteptarilor. Piata in care activez a fost… “ciudata”. Multi si-au pierdut increderea sau mai bine zis curajul, unii au batut pasul pe loc ori s-au adapostit la un loc cald. Bugetele s-au redus neasteptat de mult si multe proiecte si idei nu au prins viata sau au incetat sa existe. Nu vorbesc despre “gradina mea” acum. Vorbesc despre toata “insula” cu oameni ca mine, care fac lucrurile sa se intample.

Pe scurt, 2011 a fost un an de actiune, 2012 a fost un an de lupta.

Cum a fost anul pentru tine?

14 comentarii

  1. Ioana says:

    De actiune, de lupta si de vise implinite! La multi ani! Sa ai un an asa cum iti doresti:)

  2. sorin says:

    2012 a fost un an educativ. Am invatat din greseli, am invatat sa fiu mai realist, un an de echilibru!

  3. Antal says:

    De parca ar vorbi zodiacul chinezesc din tine!
    Nu stiu ce ai mancat la Hong Kong, dar iepurele (2011) este un an al rezultatelor (sta bine la reproducere) iar dragonul (2012) este un luptator, cu schimbari subtile.
    Te las pe tine sa faci previziuni despre serpi

  4. Haotik says:

    A fost un an bun, desi nu as fi crezut asta. Nu stiu daca de actiune, cred ca ar fi fost un an extraordinar daca nu m-as fi impiedicat la inceputul verii dar trag sperante ca in 2013 pur si simplu voi accelera la maxim.

  5. 2012 s-a incheiat cu mari realizari, daca nici alea nu ieseau era un an dezastruos, cu multe dezamagiri profesionale, overtime si o sanatate in pioneze.
    Sper ca 2013 sa fie la fel de intens insa mult mai eficient!
    Va urez tot ce mi-as dori mie, ba chiar mai mult pentru 2013!

  6. 2011 a fost groundbreaking.
    2012 a fost expansiune si inradacinare.

  7. Alexandra says:

    Pentru mine a fost un an fragmentat, sper la mai multă stabilitate și acțiune în 2013! La mulți ani!

  8. Un an greu as spune, petrecut intre zambet si suspin. totusi, un lucru bun e ca asta m-a determinat sa “meditez” mai mult si a sa am putut sa ma cunosc mai bine. sper ca 2013 va fi mai obiectiv decat subiectiv si mai productiv. la toti le doresc. LaMultiAni!!!

  9. […] Nu obişnuiesc să scriu mesaje de “La mulţi ani!” etc., însă o să fac o excepţie acum. Anul trecut, spuneam (nu ştiu dacă am şi scris şi mi-e lene să caut) că 2012 o să fie un an mai prost decît 2011. Era o impresie care venea din stomac, oarecum instinctual, am simţit, oarecum, că urmează un an prost. A fost un an cel puţin slab. Cam la fel am spus şi-n 2010, că 2011 va fi mai slab, dar vom supravieţui. În 2011, am supravieţuit, în 2012, am luptat, cum bine zice Cristi Manafu. […]

  10. A fost un an dificil in care am învățat din greșeli. Greșeli de care as fi vrut sa ne lipsim, ce-i drept. Mă astept ca 2013 sa fie si mai dificil, iar banii din online mai greu de obținut, dat fiind momentul culminant al crizei europene. Cei care risca vor avea o sansa, pentru restul nu sunt complet convins ca nu mai merge “sa ne lăsăm purtati de val”.

  11. *ca mai merge

  12. iYli says:

    2012 a fost anul schimbarilor de plan de ultim moment, anul de adaptare si de trecere de la calcule la imprevizibil. A fost un an bun. Sper ca si 2013 sa fie macar la fel.
    La multi ani si succes tuturor!

  13. […] In 2014, acesta am decis sa nu le mai public. Pur si simplu renunt la ele. Am reuntat si sa fac bilantul pe 2013 si sa ma gandesc la cine voi fi eu in 2014. Intr-un fel, se poate spune ca rezolutia mea […]

Comentează