MANAFU*

Abonamente Evensys

Training: Cum iti pregatesti strategia de social media pentru 2013

Obisnuiam sa spunem ca mergem in taberele de social media de la Paraul Rece, insa la aceasta a doua editie a Social Media Snow Camp, mergem la un program complex ce imbina prezentari, exercitii practice, networking si o componenta de training. De fapt, putem spune ca vom asista la 3 zile de cursuri de social media, in care bloggeri si oameni din companii vor dezbate si gasi idei, concepte si solutii. Iata temele principale ale acestei editii:

New TrendsBogdana si cu mine vom prezenta tot ce e mai nou in social media astazi, tendintele momentului si cateva idei despre cum comunicarea evolueaza.

Social Media Strategy – Bloggeri si consultanti social media vor oferi un plan de atac in comunicarea online, bazat pe exemple concrete si relevante.

Corporate Social Media – Oameni din companii vin sa prezinte propriile experiente, studii de caz si sa vorbeasca despre cum brandurile lor abordeaza social media.

Social Media Campaigns – Primul exercitiu interactiv din Snow Camp, in care participantii sunt implicati in crearea unor campanii de social media.

Personal Branding – Fie ca vorbim de oamenii de comunicare, fie ca vorbim despre bloggeri, cu totii se expun unei audiente si isi creeaza o imagine. O sesiune care va oferi cateva idei.

Facebook Training – Deja apreciat la Cluj, in urma cu cateva zile, training-ul open sustinut de Alex Negrea va oferi un “upgrade” pentru strategia companiilor in cea mai mare retea de socializare.

Social Media Crisis – Nimeni nu isi doreste o criza in mediul online, de aceea acest exercitiu practic ii va antrena pe participanti pentru potentiale situatii “nasoale”.

Social Media Snow Camp este organizat de Revista Biz la Paraul Rece, intre 13 si 16 decembrie. Inscrierile se fac aici (se asigura cazare si masa). Locurile sunt limitate. Un post foarte util despre camp gasiti la Ruxa. Iar daca aveti nevoie de mai multe motive, gasiti aici un coverage aproape complet al editiei din 2011.

5 comentarii

  1. […] again şi înscrie-te. Dacă tot nu te-ai lămurit, îți explică Cristian Manafu de ce. Daca vrei sa afli de fiecare data cand scriu, apasa aici.Din aceeaşi categorie:Sunt blogger […]

  2. vasilenr5 says:

    esti unul din” baietii rai” din bloggereala.Prea visati mult la bani.Si banati in draci comentariile care nu va convin.

  3. nu ma iei si pe mine ?

  4. Vasile, nu bannez niciun comentariu care e sustinut de un nume real si o adresa web valida. In rest, probabil ai descoperit blogul acesta intr-un context nepotrivit.

  5. Georgiana says:

    Interesanta initiativa! 😀

Comentează