MANAFU*

Abonamente Evensys

Trei articole care te pun pe ganduri pentru 2013

Finalul de an aduce mereu bilanturi, tendinte sau intamplari care ne pot pune pe ganduri in anul ce urmeaza. Asa as putea spune despre trei articole citite la inceput de saptamana.

Doru Panaitescu face o retrospective financiara a jucatorilor online de la noi, “primii 30 de pe piata”, spune el, intre care se afla si trei agentii de social media. Cum recent am avut o mica dezbatere cu Bogdana la Biz Social Media Camp despre bugetele de social media, cred ca cifrele lui Doru sunt mai mult decat binevenite si relevante.

Alin Vlad a facut un efort mare sa sincronizeze mai multi oameni din social media sa ii raspunda, in mai putin de o saptamana, la intrebarea: “”. Am gasit cateva puncte de vedere interesante. Articolul merita printat si disecat cu un marker fluorescent si un blocnotes alaturi.

Chinezu reia, de data aceasta cu mai multe detalii, scandalul care nu a scandalizat blogosfera locala in 2012. WordPress, ma rog, compania care detine platforma de blogging, a fost dat in judecata de o companie farmaceutica din Romania. In completare, va recomand si prezentarea recenta a lui Bogdan Manolea.

Comentează