MANAFU*

Abonamente Evensys

Voi ce credeti despre mine?

72344_10151154628985863_159905124_n

Scriu acest post in timpul sesiunii de “Personal Branding” de la Social Media Snow Camp. Si desi toata lumea a venit pentru idei, tendinte si solutii despre social media, aceasta scurta intalnire pe un subiect neasteptat a captat atentia salii. Si ne-a pus pe ganduri.

Madalina Uceanu a zis ceva care m-a pus pe mine pe ganduri. De fapt, a pus o intrebare: “Cand ai cerut ultima oara celor din jur o parere despre tine?“. E cel mai bun mod de a avea o imagine cat mai buna despre tine la un moment dat dincolo de cum te vezi tu sau cum crezi ca te cunosc ceilalti.

Fiind final de an, un moment in care facem planuri si bilanturi, m-am gandit sa reiau o intrebare de acum aproape doi ani: “Daca ar fi sa alegeti trei cuvinte pentru a ma descrie, care ar fi acelea?” Va invit pe ThreeWords.me pentru raspunsuri. Multumesc.

Tags:

5 comentarii

  1. Din punctul meu de vedere tu si Zoso sunteti cei mai buni bloggeri din Romania!

  2. Anda says:

    Am incercat sa scriu pe ThreeWords.me, dar vad ca nu merge conectarea prin Facebook, asa ca-ti spun aici: “de succes”, “social man”, “top blogger”

  3. Esti un antreprenor online foarte bun si merita sa iti bugetezi timp ca sa scrii mult mai multe articole personale pe blogul asta.

  4. Adrian says:

    Eu zic ca poti schimba mentalitati prin activitatea ta. Atat cea on-line cat si off-line. Merita sa continui in aceeasi directie.

  5. Robert H. says:

    Tocmai ce am ajuns pe blogg-ul tau citindu-te dintr-o carte.
    Si ma intrebam cine o fi Manafu asta, apoi mi-am dat seama ca te-am mai vazut la SMS Brasov.
    Deci cand vreau sa fiu mare “Blogger” vreau sa fiu ca tine

Comentează