MANAFU*

Abonamente Evensys

Cat de importante sunt job-urile part-time pentru romani?

Ati vazut pe undeva un studiu despre cum vad romanii job-urile part time si mai ales daca le “acceseaza”? Eu nu am gasit la o simpla cautare. Si nici nu stiu un site dedicat oportunitatilor part-time. Unul serios, fireste. Mi-am pus inrebarea dupa ce un prieten mi-a spus ca are doua posturi disponibile.

Pe o piata a muncii in care apar noi domenii / nevoi, cred ca oportunitatile part-time vor fi din ce in ce mai multe. Mai ales cele legate de mediul online. Desigur, plata nu este foarte mare, insa in unele cazuri intregeste venitul, iar in altele, aduce un plus de experienta sau deschide usi.

Prietenul meu merge mai mult pe ideea de internship, insa eu raman din discutie cu gandul la “piata de part-time jobs” de la noi. Daca e cineva interesat, am pus anuntul lui aici.

8 comentarii

  1. Marian says:

    Anuntul are o problema majora. Tipul l-a scris in ideea “eu am nevoie de” in loc de “daca faci asta pentru mine, ofer urmatoarele chestii”.
    Nu sunt interesat, dar daca as fi, ar fi mult mai ok sa aflu cata munca implica, unde se desfasoara, cat/daca se plateste.
    Conceptul de job presupune ca eu ( angajatul ) imi ofer timpul si cunostintele pentru ceva. Din anunt intelegi ca nu primesti nimic in schimb, de acolo si concurenta mare pe post.

  2. Un site serios cum spui tu este http://www.hipo.ro. Are cea mai fresh baza de date pe candidati entry level si probabil cea mai quality selectie de internhipuri pentru studenti si proaspat absolventi. Si restul de portaluri consacrate au destul de multe astfel de oportunitati oricum.

  3. conuenache says:

    in primul rand ca daca cauti oferte part time nu prea gasesti. eu unul am un program “diferit” si as putea sa fac un part time – numai ca, atunci cand am eu timp liber, poate nu ii trebuie angajatorului.

    si cred ca sunt prea putini care cauta part time – si angajatori si angajati.

    cred ca piata la noi si mentalitatea e pentru un post full time.

  4. Dan, gasesti! E drept ca uneori vor fi probabil lucruri care se suprapun cu ce ai tu in mod normal, dar cred ca si asa gasesti o fereastra mica se rezolvi (la fel cum gasesti o mica pauza sa vezi ce mai e nou pe FB sau sa pui un comment pe un blog).

  5. migabi says:

    Eu cred ca la noi mana de lucru e prea ieftina pt un part-time.

  6. Anca says:

    Esti sigur de mailul pe care l-ai dat, pentru ca mi s-a intors de 2 ori astazi.

  7. Anca says:

    Mii de scuze, am revenit cu picioarele pe pamant, in 2015. Daca esti amabil sa nu publici prostiile pe care le-am scris, ti-as multumi foarte mult. Multumesc foarte mult!

  8. Nu stiu, Anca! Anuntul a fost dat acum 2 ani. Se mai schimba e-mail-urile.

Comentează