MANAFU*

Abonamente Evensys

Au inceput inscrierile la Mobile Awards Romania

Screen shot 2013-02-27 at 10.02.57 PM

Anul acesta, la Mobile Conference, vom avea si prima gala Mobile Awards Romania, locul in care intentionam sa strangem cele mai bune campanii si aplicatii de gen. Incepand de saptamana aceasta, agentiile de mobile marketing si cele digitale, dezvoltatorii de aplicatii independenti sau companiile de profil pot sa se inscrie in competitie.

Site-ul Mobile Conference este in curs de relansare.  Am creat insa o zona de inscrieri pentru Mobile Awards Romania. O gasiti aici.

Participarea la competitie este gratuita, iar toti cei interesati se pot inscrie pana la 15 aprilie, completand formularul online. Un proiect poate fi inscris doar intr-o singura categorie (cea mai apropiata de pozitionarea sa) si trebuie sa fie lansat in ultimul an. In cazul aplicatiilor, pot fi inscrise si proiecte mai vechi, care au avut insa un update major in ultimul an.

1 comentariu

  1. […] Cristi anunță că în cadrul  Mobile Conference, va exista și prima ediție a galei Mobile Awards România. Dacă ai vreo aplicație/produs despre care crezi că ar avea șanse să iasă învingătoare, nu rata șansa de a intra în compețitie. Sunt convins că există o grămadă de proiecte faine din zona Android, iOS și chiar Windows Phone care au șanse importante de a câștiga. Nu vă costă nimic și aveți de câștigat șansa de a vă face cunoscuți rapid printre utilizatorii din România. […]

Comentează