MANAFU*

Abonamente Evensys

Este timpul sa ne bucuram de un nou Love Gadget?

Daca Apple va face iPhone 5S din plastic si il va vinde mai ieftin, daca va iesi cu versiunea a 6-a la dimenisuni mai mari, este un semn ca acest telefon isi incheie “cariera” de gadget exceptional, gadget iubit si dorit (Love Gadget). iPad este si el intr-o “deriva afectiva”. Consumatorii s-au ofticat cand Apple a anuntat o versiune noua in doar cateva luni de la precedenta lansare. iPad Mini, un produs pe care Steve Jobs nu l-a dorit, este probabil varful in vanzarile de tablete la Apple si se asteapta sa intreaca performantele fratelui mai mare. Sa mai amintesc de iPod si declinul sau?

Evident, nu doar Apple creeaza Love Gadgets. Kindle de la Amazon este un bun exemplu. A fost insa umbrit de lansarea iPad, iar acum nu reuseste sa se ridice din nisa spre care a virat. In rest, vorbim de multi wannabes si followers. Incerc sa ma gandesc acum la un alt Love Gadget din ultimii 10 ani. Aveti sugestii?

Ca si in social media, toti cei care intra in categoriile early adopters, movers and shakers, influencers au nevoie din cand in cand de ceva nou, ceva care sa ii scoata din multime. Dar ce va urma? Un ceas? Un televizor? Sau o imprimanta 3D?

Introducing Formlabs from Formlabs on Vimeo.

Comentează