MANAFU*

Abonamente Evensys

Femeile britanice poarta colanti si umbla sumar imbracate cand e frig afara

Screen shot 2013-02-04 at 9.02.46 AM

Cotidianul britanic The Mirror trimite un reporter la Bucuresti sa verifice daca fetele noastre sunt mai frumoase decat Kate, sotia printului William, si sora ei Pippa. “Jurnalistul” confirma ceea ce spune pe buna dreptate campania “Gandul”: And after in-depth research we can reveal the girls there ARE beautiful – with lots of Kate and Pippa lookalikes.

Cu toate acestea, aveti “marea sansa” sa cititi probabil cel mai prost articol despre Romania in tot acest ping-pong de replici intre mass-media noastre si ale lor.

Autorul se pozeaza cu cateva fete, bea cateva beri intr-un pub, unde probabil si-a notat pe un servetel cat costa o apa, o portie de sarmale si litrul de benzina. Apoi, cred eu, da un search pe Internet si cauta cateva cifre nasoale despre Romania. Amesteca totul intr-un text fara substanta de 500 cuvinte si – uite asa! – isi justifica in redactie the good times petrecute cu fetele noastre in Centrul Vechi.

Din cele 4-5 vizite la Londra de pana acum, ceea ce ma face, desigur, un cunoscator al orasului, va pot spune ca prea multe femei britanice poarta colanti si pe vreme rece merg cu umerii dezgoliti.

7 comentarii

 1. waven says:

  Dacă-mi permiți o adăugire personală la ultima frază de mai sus: „prea multe femei britanice poarta colanti si pe vreme rece merg BETE ȘI cu umerii dezgoliti.”

 2. Danny says:

  Si desculte

 3. Sorin says:

  Sunt mandru ca-s roman … si fata mea e romanca nu britanica 😀

 4. colanti pe vreme rece si dezbracate, DA.
  culmea e insa ca cele mai grase, imposibil de grase si nasoale umbla astfel. nu am inteles niciodata cum de e posibil.
  sa observati: cele care arata OK sunt imbracate mai degraba inodor si incolor, iar cele obeze umbla de-a dreptul in fuste super scurte gen guleras. zero simt al penibilului. 🙂

 5. cotos says:

  Dupa 8 luni petrecuti acolo, in Londra, pot sa spun ca eu abia am intalnit englez pe acolo 🙂

 6. Catalinu says:

  S-ar zice ca-i la moda, cica.. asa se catalogheaza acum..

Comentează