MANAFU*

Abonamente Evensys

Retrospectiva Social Media (Ianuarie 2013)

january-13-blue_year__98-nocal-1280x800

Incep cu acest post o serie de retrospective lunare despre social media si blogging in Romania si nu numai. Pentru un “jurnal” propriu, voi marca acele evenimente, campanii si initiative iesite din comun sau deosebite, care marcheaza spatiul social. Sper da nu ratez ceva important. Daca se intampla (in opinia voastra), lasati un comentariu.

Anul 2013 a inceput destul de bine in social media. La nivel international, marcam relansarea MySpace (inca va invit sa va faceti cont si sa ne conectam), aparitia Vine (pana in prezent, aplicatia mobila a anului pentru mine, daca pot da acest titlu in ianuarie), miscarea surprinzatoare a Facebook cu Graph Search. Ar merita mentionate aici aparitia Mega si lansarea aplicatiei mobile Facebook Messenger.

Pe plan local, am apreciat foarte mult ideea Saatchi PR pentru Samusocial, implementata alaturi de Prima TV si reactiile starnite in alte tari de campania GMP – Gandul. Daca vom avea doua campanii (hai, macar una) de acest gen in fiecare luna, putem sa spunem linistiti ca 2013 va fi awesome.

Nu in ultimul rand, bifez in “jurnal” cele doua tabere de iarna cu bloggeri: #schiem si Kommandament.

(Sursa foto)

Comentează