MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Ai un cont de Twitter? Castiga un smart watch Pebble!

Dupa ce apari intr-un spot TV, viata ti se schimba. Glumesc, fireste. Nu se intampla nimic, cel mult iti vin idei noi. Ceea ce s-a intamplat.

Un tweet nevinovat trimis lui Costin acum cateva seri a ajuns intr-o reclama Coca-Cola. Este cea mai recenta campanie a brandului in Romania si prima mare initiativa construita de o companie in jurul Twitter.

# HAISAMANCAMIMPREUNA
Multi nici nu au auzit de Twitter, unii si-au facut cont dar nu l-au folosit, altii si-au redus activitatea. Insa, intr-adevar, Twitter poate fi cea mai buna platforma de a invita pe cineva la masa. Live! Si e live nu doar in reteaua de microblogging, ci chiar si pe TV!

Coca-Cola ne propune sa invitam pe cineva drag la masa pe Twitter si invitatia noastra poate aparea live chiar pe TV in spot, imediat cand se difuzeaza. Se pare ca sunt mai multi deja care fac asta, asa ca doar cele mai creative mesaje postate in ultimele minute dinaintea aparitiei spotului vor aparea si la TV.

CASTIGA UN CEAS PEBBLE
In sustinerea campaniei #haisamancamimpreuna, am decis sa ofer ca premiu un ceas Pebble intr-un concurs simpatic. Pebble poate fi considerat primul smart watch din lume, desi a iesit de pe linia de productie un pic mai tarziu. A pornit de la o idee lansata pe Kickstarter si s-a bucurat de sustinerea a peste 85.000 de persoane.

Pebble este primul ceas (si singurul in acest moment) care se conecteaza atat la iPhone, cat si la telefoanele Android, preluand mesaje, e-mail-uri, alerte si anuntand apelurile primite.

Daca vrei sa il castigi, trebuie sa trimiti pe Twitter o invitatie la masa unui prieten. Daca nu folosesti inca Twitter, iti poti face oricand un cont. E gratuit. Trebuie insa sa iti faci si cativa prieteni. Invitatia ta trebuie sa mearga catre un alt utilizator de Twitter.

Mesajul tau trebuie sa contina hashtag-ul #haisamancamimpreuna. Vezi un model aici sau regulamentul complet aici. Dupa ce ai postat invitatia copiaza link-ul tweet-ului si insereaza-l in comentariile acestui post. Poti inscrie doar un singur tweet, publicat incepand cu 30 martie.

Concursul va fi deschis pana pe 11 aprilie, iar castigatorul ceasului va fi decis prin tragere la sorti pe 12 aprilie. Vor intra in extragere doar mesajele care au fost postate incepand de astazi, au fost inserate in comentarii si au hashtag.

UPDATE: Am lasat concursul deschis pana pe 12 aprilie. Tragerea la sorti o voi face pe 13 aprilie. Acum concursul e inchis.

UPDATE 2: Castigator prin tragere la sorti este Gabriel Traistaru.

110 comentarii

  1. Catalin Moldovan says:

    Succes tuturor maine la extragere 🙂

  2. Declar concursul inchis. Tragerea la sori va fi pe 13 aprilie.

  3. Castigatorul a fost anuntat!

  4. […] castiga si un ceas Pebble la Manafu pe blog, daca dai un tweet pe #haisamancamimpreuna si dupa aceea urmezi instructiunile din […]

  5. […] castiga si un ceas Pebble la Manafu pe blog, daca dai un tweet pe #haisamancamimpreuna si dupa aceea urmezi instructiunile din […]

Comentează