MANAFU*

Abonamente Evensys

Apple a fost sursa de inspiratie pentru pantofii iShu+

Screen shot 2013-03-24 at 11.52.12 PM

Apple a fost sursa de inspiratie pentru multe companii. Unele au copiat produsele, altele au completat cu diverse accesorii si gadget-uri. Probabil pana acum nu v-ati gandit ca un producator de pantofi se poate inspira din cultura si filosofia brandului facut faimos de Steve Jobs.

iShu+ este un brand italian de pantofi care isi declara dragostea pentru Apple si isi aseamana produsele cu celebrele gadget-uri cu “Mar”. Nu cautati sa comparati produsele intre ele. La o prima privire, iShu+ par niste pantofi obisnuiti, un pic stilizati. Legatura cu Apple e mai degraba la nivelul filosofiei. Ambele companii pun accent pe inovatie si design. iShu+ o face pornind de la “cauciucul” din care sunt facuti pantofii. Materialul TPU este foarte usor, rezistent la apa si zgarieturi si hipoalergenic. Ghetele iShu+ sunt tocmai bune pentru perioada aceasta ploioasa.

La o privire atenta, vei observa calitatea si finisajele acestor produse. In plus, producatorul italian breveteaza acum un sistem prin care pantofii pot respira. Geox se mai bazeaza pe aceasta idee, insa pe un target diferit. Daca accesati colectia disponibila pe piata, veti remarca inclinatia spre culori si combinatii indraznete.

In Romania, ii puteti comanda pe site-ul Bottega Delle Scarpe, unde veti gasi si alte branduri premium.

3 comentarii

  1. spanac says:

    aia rosii sunt misto. pimp shoes.
    si daca ar fi negri complet ar fi o chestie, fara calcaiul ala stralucitor…
    dar asa colorati zau nu le vad rostul

  2. Ergo says:

    cred ca unii au luat-o razna, mie imi par noile ugg-uri..sa le poarte sanatosi cei care ii cumpara..

  3. Mie mi se par simpatici si funky! Clar sunt pentru curajosi 🙂

Comentează