MANAFU*

Abonamente Evensys

S-a dat startul pentru Samsung Mobilers 2013

306272_530292320348607_338666756_n

Despre conceptul de ambasador de brand o sa tot scriu in perioada urmatoare. Atat din perspectiva experienta personale, cat si din cea a cresterii fenomenului in Romania.

Una din tendintele majore ale acestui an, in blogosfera, va fi legata de programele cu ambasadori de brand. Nu vorbim de o noutate, fireste, ci mai degraba de o tactica ce va cunoaste diverse abordari. Toate insa vor aduce fata in fata branduri deschise la minte, sper, si oameni activi in mediul online.

Este si ceea ce face Samsung acum pentru al treilea an consecutiv cu Samsung Mobilers. Conceptul este implementat in multe alte tari si include o platforma de comunicare online (site-ul dedicat), o pagina de Facebook in crestere si o serie de intalniri intre membri. Inainte de toate insa, vorbim de accesul direct la produsele Samsung.

Si tu poti intra in Samsung Mobilers
Campania de “recrutare” pentru o noua generatie Samsung Mobilers in Romania a inceput pe 27 februarie. Este deschisa tuturor celor pasionati de gadget-uri, fotografie si, fireste, de brandul Samsung.

Pentru inceput, trebuie sa iti anunti “candidatura” in aplicatia special creata pe Facebook, unde alegi ce fel de Mobiler vrei sa fii: Foto sau Mobile. Apoi treci printr-un quiz si te prezinti intr-un clip video. Fii creativ si mai ales convingator, caci va trebui sa strangi voturi in aplicatie pentru clipul tau. La final, esti chemat la un interviu cu specialistii Samsung. Daca treci de interviu, te asteapta si un training.

Dupa cum vezi, e un program serios, care implica un pic de munca si promovare, dar care iti poate deschide noi orizonturi si usi. Mai rar companiile isi pun la bataie resursele pentru a descoperi talente.

Succes!

1 comentariu

  1. Stefan says:

    Platfoma de comunicare este http://www.samsungmobilers.ro

Comentează