MANAFU*

Abonamente Evensys

Samsung Galaxy Camera: o camera foto cu multe posibilitati

ecard connected devices

Sa ne imaginam un pic viitorul. Cum vom interactiona, ce fel de continut vom consuma si ce device-uri vom folosi? De fapt, viitorul a inceput deja, caci vedem mari companii care acceleraza inovatia si multe idei care odata aplicate vor influenta decisiv viata noastra cotidiana. Cum va suna scroll cu privirea? Ati purta o pereche de casti care “va scaneaza creierul” si alege muzica din player in functie de starea de moment?

Eu unul ma dau in vant dupa noutati. De exemplu, am comandat deja trei ceasuri care se conecteaza la smartphone. La ce credeti ca m-am gandit cand am pus mana pe Galaxy Camera facuta de Samsung? Probabil spuneti despre mine ca ma dau in vant dupa tot ce e nou. Asa este. Cred foarte mult ca ne aflam intr-un moment in care lucrurile cu care ne-am obisnuit de multi ani trebuie sa evolueze.

Samsung Galaxy Camera reprezinta un prim pas in viitor. Nu doar in viitorul camerelor foto de consum, ci al tuturor electronicelor care inca nu ruleaza un sistem de operare, aplicatii si nu se conecteaza la Internet. Pentru ca daca ne uitam strict la Samsung Galaxy Camera, pe langa imagine (revin asupra temei), ne ofera si posibilitatea de a distribui continut si o alta platforma prin care ne putem conecta la viata noastra sociala online.

Samsung Galaxy Camera
Cred ca majoritatea cititorilor acestui blog stiu deja cate ceva despre Samsung Galaxy Camera. Totusi, pentru cei care inca nu stiu de ce laud acest produs, vin cu cateva informatii.

Samsung Galaxy Camera prima camera foto care reuseste sa integreze cu succes functiile unui smartphone. Are la baza sistemul de operare Android, versiunea Jelly Bean, acces la Google Play si poate sustine toate aplicatiile pe care le folositi in mod normal pe telefonul mobil.

Are un procesor de 1,4Ghz Quad Core, ecran tactil de 4,8″ HD Super Clear LCD (TFT) si se conecteaza la Internet prin Wi Fi si 3G. Promite 16,3 MP, ofera 15 presetari pentru cei mai putin priceputi si filmeaza Full HD. Dupa cum vedeti in imaginile de mai jos, design-ul este “curat”, compact si inspira incredere (grip-ul e de baza!).

Am citit blogul pe camera, am intrat pe Facebook. Nu am incercat inca Instagram si sincronizarea cu Dropbox. Ma gandesc acum sa imi pun Angry Birds Star Wars.

Samsung are si o promotie, pana la finalul lunii aprilie, prin care ofera cadou o tableta Galaxy Tab 2 7.0 Wi Fi pentru orice Samsung Galaxy Camera cumparata. Castig dublu deci. Oricine isi inscrie codul unic de identificare al camerei cumparate si datele personale in aplicatia de Facebook castiga automat un Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WI-FI. Aplicatia Galaxy Camera Promo poate fi accesata aici.

Samsung Galaxy Tab 2 7.0
Prefer tabletele de 7″. Punct. Au trecut mai multe modele prin mainile mele pana am ajuns la aceasta concluzie. Samsung Galaxy Tab 2 7.0 se incadreaza foarte bine pentru o recomandare de mini-tableta, compacta, solida si cu performante deosebite. Are un procesor 1 GHz dual-core si ruleaza cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Detalii complete gasiti aici.

Daca cineva chiar doreste, poate transforma Tab-ul in telefon. Stiu pe cineva care vreo doi ani a vorbit la tableta. Cu hands-free de cele mai multe ori.

Viitorul apartine device-urilor conectate. Samsung are marele avantaj ca e prezent pe multe segmente de piata si va putea foarte usor sa le interconecteze. Sa ne gandim acum doar la posibilitatea de a face o poza cu Galaxy Camera, pe care sa o vizualizati apoi pe Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WI FI .

 

1 comentariu

  1. Gabriel says:

    Nu am tinut inca o astfel de camera in mana, dar cei care au facut-o au fost foarte incantati, mai ales de faptul ca poti descarca fotografiile direct pe internet. Cei 16 Megapixeli ar trebui sa fie suficienti pentru orice fotograf amator.

Comentează