MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media Fast-Track pentru studenti

With great power comes great responsibility“, a zis candva un om intelept. Si asa este. Am simtit si eu de multe ori pe blog. Uneori cuvintele sunt mai puternice decat credem noi. Dar nu voi vorbi despre puterea blogurilor acum. Vorbesc despre responsabilitatea pe care o simt dupa ce am anuntat programul de social media pentru studentii la jurnalism. Ideea a fost primita cu un interes foarte mare, ceea ce ma face sa cred ca social media trebuie integrate mai mult in orarele studentilor la comunicare, marketing si publicitate. Sunt responsabil deci sa pregatesc un super-program pentru cei care vor participa.

In acest moment, sunt 42 de studenti care isi doresc sa participe. Voi lasa lista deschisa pana cand voi ajunge la 50 de persoane. In final, probabil voi ramane cu 30 de participanti. Este numarul optim pentru un asemenea program. Ne adresam de data aceasta doar studentilor la FJSC, cum am anuntat deja.

DATA SI LOCUL
Am decis ca aceasta intalnire sa aiba loc in a doua parte a lunii aprilie. Data finala va fi anuntata in perioada urmatoare. Totul tine de gasirea unui loc ideal pentru formatul nostru. Orice sugestie e binevenita.

FORMATUL
Am ales sa creez un eveniment gen fast-track (pe repede inainte) de o zi, in care sa imbinam partea teoretica (bune practici, mai precis) cu cea aplicata (dezvoltarea unor campanii virtuale). Evenimentul este oferit GRATUIT.

VORBITORII
Alaturi de mine, in eveniment, vor fi cativa practicieni in social media cunoscuti. M-am bucurat de un feedback bun dupa anuntul meu si am acum sprijinul unor nume cunoscute. Detalii in curand.

PROJECT MANAGER
Mi-a venit ideea un pic mai tarziu. Ma gandesc ca acest program e o buna ocazie “de practica” pentru cineva care doreste sa isi dezvolte o cariera in event planning. Caut deci o persoana care sa “conduca” acest eveniment si sa contribuie la buna organizare a resurselor. Persoana respectiva trebuie sa aiba o experienta minima in organizarea de evenimente. Cei interesati sa preia aceasta “functie” imi pot scrie prin formularul de pe blog.

8 comentarii

  1. Anca Balaban says:

    Mi-ar placea sa derulati un asa program la Iasi. Suntem destul de multi studenti interesati de Social Media.
    Daca ne-am implica sa organizam SM Fast-Track la Iasi ati accepta?

  2. Anca, ma gandesc ca puteti lua modelul nostru, structura pe care o vom anunta si apoi implica bloggeri si specialisti locali. Sunt multi oameni buni la Iasi. Ii recomand pe Claudiu Florea (Advertising), Emanuel Martonca (Marketing), Adrian Monoranu (Blogging & Marketing), Marius Sescu (Blogging), Andreea Marc (PR), Catalin Baciu (Content) si altii.

  3. Anca Balaban says:

    Da, ar fi o idee foarte buna si asa.

  4. Well, dupa ce il facem in Bucuresti, vei primi informatiile. Pe curand!

  5. Anca Balaban says:

    Multumesc mult! Spor! Si studenti dornici sa invete!

  6. Cristina Balan says:

    Inteleg ca s-a inchis lista? Daca se razgandeste cineva, poate imi fac si eu loc. N-as vrea sa ratez acest program.
    Multumesc!

    Pe curand!

  7. […] avansat cu proiectul “Social Media Fast-Track” pe care l-am gandit pentru studentii la FJSC. Evenimentul se va desfasura la Hotel Howard […]

  8. […] Detalii la Cristi pe blog. Despre formatul Social Media Fast-Track, tot la el. […]

Comentează