MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine doreste ceasul meu Pebble?


Unul dintre cele mai apreciate gadget-uri ale momentului a ajuns la mine pe birou. Ceasul Pebble are o istorie foarte interesanta. Povestea lui incepe pe site-ul de crowdfunding Kickstarter, unde a fost propusa ideea ceasului. Initiatorii ceasului doreau sa stranga 100.000 $ pentru a demara lucrarile. Au strans banii in 2 ore. DOUA ORE. In prezent, peste 85.000 de oameni au contribuit cu bani la crearea ceasului. S-au strans peste 10.000.000 $.

Am fost unul dintre cei care am contribuit pentru Pebble. In urma cu un an, am donat o suma si in schimb am primit un exemplar. A sosit astazi. Il vedeti in imaginea de mai sus. Si il ofer intr-un concurs pe Twitter. Detalii aici.

7 comentarii

  1. cornell says:

    @Petreanu o pizza si o cocacola… #haisamancamimpreuna

  2. Cornel, sa pui link-ul in postul de aici: http://www.is.gd/CeasPebble

  3. gabi says:

    misto ceas..se cheama “page not found”

  4. gabi, eu sper ca poti mai mult de atat!

  5. adrian s. says:

    Salut

    Dincolo de inventivitatea promotiei #haisamancamimpreuna eu cred ca v-au ales ( = folosit ) pt a-si promova marca, voi fiind influenceri ( nu doar pe tine, sunt si alti bloggeri placut impresionati ca le-a fost ales tweet-ul )… Asta in ideea in care n-ati fost vorbiti… ( tu, ei nu o lua personal neaparat )

  6. Marian S says:

    Fără supărare, dar nu înţeleg la ce bun un ceas care se conectează la un telefon mobil, când există deja “ceasuri“ care SUNT (ele însele) un telefon mobil. Chiar foarte performante, unele modele.

  7. Marian S says:

    Mulţumesc pentru tot ce a fost până acum, dar asta e pohta ce am pohtit! 

Comentează