MANAFU*

Abonamente Evensys

De vazut: Iron Man 3

Am plecat aseara de la avanpremiera Iron Man 3 cu doua intrebari: “Cum e primit si discutat filmul in US in contextul situatiei recente din Boston?” si ” In timp ce Batman si Spider-Man fac succes cu abordari mai dark, oare ce performante va avea Iron Man cu abordarea clasica a unui film de actiune exploziv?”.

M-am intrebat pentru ca, pe de o parte, mi-am adus aminte ca producatorii primului Spider-Man au editat unele secvente dupa atacul terorist din 9/11. Pe de alta parte, Iron Man 1 si 2 au fost mari succese de casa, insa ultimele filme Batman si Spider-Man s-au clasat mai sus in box-office.

Iron Man 3 va garanteaza cateva lucruri: multa actiune, multe explozii si demolari, multe scene de suspans, mult umor. Este filmul cu cel mai spectaculos atac cu racheta dintr-un elicopter (ma rog, sunt mai multe) si cu cel mai “prost” costum de erou. Iar Ben Kingsley are “cel mai neasteptat” rol, daca pot spune asa.

Iron Man 3 filmul perfect pentru deconectarea dupa o zi de munca. De vazut neaparat intr-un cinematograf bun, poate chiar la Imax.

2 comentarii

  1. cristi says:

    Daca filmul Iron Man 3 este ideal de vazut dupa o zi de munca, atunci pe 26 am sa fac asta! 😀 Din ce am vazut in trailer, filmul are reteta perfecta: suspans, umor, actiune, tensiune si dragoste. Promite mult si cine stie.. la ce succes va avea ..de ce nu un Iron Man 4?! :)))

  2. M.A says:

    crezi ca ce sa intamplat in boston este terifiant , ingrozitor, sau macabru , sau este o afirmatie spusa din contextul media in jurul unui eveniment slab denumit “teroare” ?? sunt tare curios sa iti stiu parerea despre asta !!

Comentează