MANAFU*

Abonamente Evensys

Retrospectiva Social Media (Martie 2013)

Screen shot 2013-04-14 at 6.57.58 PM

Luna martie s-a dovedit a fi o perioada destul de aglomerata in social media. Sper sa pot spune acelasi lucru si despre luna aprilie. As putea spune ca Instagram s-a bucurat, in martie, de o atentie destul mare din partea companiilor. De data aceasta, KFC si Sun Plaza au invitat publicul sa se joace cu filtrele aplicatiei foto.

Probabil cel mai important eveniment al lunii a fost campania de live tweeting initiata de Coca-Cola sub hashtag-ul #haisamancamimpreuna. Unele dintre mesajele trimise pe Twitter, intr-o zi, folosind acel hashtag, erau difuzate seara in spoturile TV ale brandului. A fost o ocazie foarte buna de a aduce in prim plan Twitter si o idee creativa, de asemenea.

Facebook a avut un moment de “glorie” in Romania, cand Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a ales reteaua sociala si nu canalele TV pentru a anunta despartirea de PDL.

Din blogosfera, merita mentionate sentinta in cazul WordPress – ColonHelp si initiativa Cristinei Bazavan de a strange intr-un ebook secretele altora.

Intre stirile internationale ale lunii nu au lipsit Facebook cu noul News Feed (in curs de implementare) si o serie de alte schimbari si Google cu anuntul surpriza “De la 1 iulie, inchidem Google Reader”.

Am scapat ceva important?

(Sursa Foto)

Comentează