MANAFU*

Abonamente Evensys

SM4S – Social Media for Students

sm4s

Ne apropiem destul de repede de 16 aprilie, ziua in care va avea loc cursul deschis de social media pentru studentii de la FJSC. Acest training de o zi este oferit gratuit cu sprijinul revistei Biz si a Hotelului Howard Johnson.

Pentru ca am primit deja solicitari sa mergem cu acest concept in tara si lucrez acum la un “kit de instalare” care sa poata fi preluat si aplicat local, am dat un nou nume cursului: SM4S – Social Media for Students.

In plus, am gasit si o abordare foarte practica, zic eu. Acest curs este pentru cei care vor sa isi construiasca o cariera in social media. Desigur, nu va deveni nimeni social media specialist (echivalentul pentru Account Executive in PR sau Advertising) intr-o singura zi, insa acest curs iti ofera raspuns la 2 intrebari:

  • Cum aflu daca mi se potriveste domeniul social media?
  • Cum fac trecerea de la o experienta personala in social media la una profesionala?

Nu este un curs introductiv. Pornim de la nivelul de cunostinte “Intermediate” si trecem printr-un training pe care in mod normal il fac pentru companii.

LOCURI SUPLIMENTARE
Pentru ca imi doresc ca acest proiect sa aiba o continuitate si formatul sa fie preluat, ma gandesca sa suplimentez locurile la curs pentru 5 studenti la alte facultati de comunicare, PR, publicitate etc.

Vreau sa avem alaturi de noi 5 oameni care sunt pasionati de social media, sunt implicati in diverse evenimente studentesti si au toate resursele (conexiunile necesare) pentru a duce acest format si colegilor lor.

Aceste locuri sunt pastrate pentru cei care pot organiza un asemenea eveniment in facultatea lor, evident, cu sprijinul meu. Cei interesati sunt rugati sa completeze acest formular.

6 comentarii

  1. Anca Balaban says:

    Imi doresc sa vin pe 16 la Bucuresti, dar nu completez formularul pana nu stiu exact daca am cum sa vin. Asa ca sunt curioasa: pana cand trebuie completat?
    Oricum, raman statornica in ceea ce priveste organizatul acestui eveniment la Iasi, pentru ca Social Media este domeniul care ma pasioneaza si cunosc multi studenti care ar vrea sa participe la un astfel de curs.
    PS: as avea sustinerea unei echipe, dar si conexiunile care m-ar ajuta sa pun repede in aplicare planul proiectului

  2. Anca, daca poti veni, te astept. Ideea de a extinde formatul de la tine a pornit si ma bucur ca vrei sa il duci la Iasi. Locul tau e pastrat oricum.

  3. Anca Balaban says:

    In weekend aflu sigur daca vin. 🙂 Multumesc.

  4. Andreea says:

    Pot participa daca nu sunt studenta la FJSC si nu am facultatea in domeniul comunicarii?

  5. Anca Balaban says:

    Am o rugaminte: pot sa stiu programul? Nu de alta, dar sa vad cum ma incadrez cu timpul (plecat din Iasi, etc)

  6. […] ma gasiti la Social Media for Students, in calitate de blogger oficial. Este evenimentul lui Cristi Manafu, organizat alaturi de Biz si […]

Comentează