MANAFU*

Abonamente Evensys

Te invit la Social Media Dinner! #haisamancamimpreuna

sm-dinner

Inspirat de cateva discutii pe Twitter pe marginea campaniei #haisamancamimpreuna, lansata recent de Coca-Cola, am decis sa pun in practica acum ceea ce imi doream sa fac de ceva vreme. Se numeste Social Media Dinner si, pe scurt, este o cina delicioasa, intr-un loc deosebit, cu un grup de oameni faini. Se intampla joi, pe 4 aprilie.

Cei sapte magnifici
Voi invita la masa 7 oameni activi in online, interesati de social media. De ce 7? Anul acesta am implinit 7 ani de blogging. Apoi mai sunt si filmele “Cei 7 samurai” sau “Cei 7 magnifici”. Dar sa nu divagam.

Subiectul de discutie principal va fi, fireste, Social Media. Fiecare va veni cu un subiect, cu o idee noua si va impartasi cate ceva din experienta sa. Imbinam deci placutul cu utilul. Iesirea noastra poate fi considerata si o ocazie de a invata unul de la celalalt cate ceva.

Ghici cine vine la cina?
Am invitat deja 5 oameni pasionati de social media. Mi-am dorit sa fie diferiti. Asa vom putea impartasi experiente diferite.Insa nu imi doresc sa fie o intalnire inchisa, asa ca am doua invitatii pentru Social Media Dinner pentru alti oameni care ne impartasesc pasiunea.

Daca vrei sa fii alaturi de noi joi, trimite o invitatie pe Twitter. Pune @manafu, ca sa fiu sigur ca ajunge la mine mesajul, si nu uita de hashtag-ul #haisamancamimpreuna. Miercuri dupa-amiaza voi alege doua invitatii. Probabil pe cele mai inspirate.

Cine este primul?

UPDATE: Cele doua persoane care completeaza lista de invitati sunt Anca Duma si Sabina Cornovac. Multumesc tuturor pentru interes. Sper sa repet ideea curand.

7 comentarii

  1. Bravo, Cristiaan Manafu, un blogger de la care te poti inspira si sa inveti. Citesc zilnic articolele tale.

  2. Serban says:

    E foame mare pe aici. 🙂

  3. Interesant! Felicitari 😀

  4. […] cel care a avut o excelentă idee cu Social Media Dinner, despre care am spus deja că m-a cam […]

Comentează