MANAFU*

Abonamente Evensys

ZorileStore.ro cauta un blogger ambasador

Cele mai multe discutii pe care le-am avut pana acum, in acest an, cu diverse companii si agentii au fost despre ambasadorii de brand. Exista un mare interes in organizatii de a atrage de partea lor diverse talente din social media.

De cele mai multe ori vorbim de blogeri, acestia fiind adesea foarte implicati si in retelele sociale. In acest mod, un brand isi asigura vizibilitatea pe mai multe platforme. Bloggerii vin si cu o experienta in content marketing, castigata in anii de scris pe blog.

Cel mai recent exemplu este dat de magazinul online ZorileStore.ro, care a decis sa isi aleaga in mod public ambasadorul. Este o abordare pe care am intalnit-o si la Samsung, cu programul Samsung Mobilers. Si se pare ca prinde.

In programul ZorileStore.ro s-au inscris 300 de bloggeri. Toti vor primi un produs pentru un review pe blog. Textele lor vor intra intr-o preselectie apoi, iar cele mai bune vor ajunge in finala. Fac parte din juriul care va alege castigatorul si chiar sunt curios sa vad posturile finaliste. Gasiti aici detaliile programului.

Apreciez initiativa ZorileStore.ro si mai ales sansa pe care o ofera deschis celor talentati si probabil mai putin cunoscuti.

2 comentarii

  1. […] cum a remarcat si Manafu, in ultima perioada branduri destul de mari devin din ce in ce mai interesate sa aiba […]

  2. […] cum a remarcat si Manafu, in ultima perioada branduri destul de mari devin din ce in ce mai interesate sa aiba […]

Comentează