MANAFU*

Abonamente Evensys

Exclusiv: Star Taxi introduce comenzile prin SMS

Dupa ce Victor a anuntat acum 3 saptamani ca Star Taxi va implementa plata curselor direct din aplicatie, prin intermediul platformei PayU, eu va anunt ca in curand si cei care nu detin un smartphone vor putea face comenzi prin telefon, folosind SMS-ul. Tot prin Star Taxi.

De maine, cred, poti sa trimiti un sms la 1730 (tarif normal) si, in maxim 60 de secunde, primesti comanda, cu toate detaliile soferului, masina, timp, chiar un numar decontact. Il confirmi, iar cand a ajunge la tine, primesti un sms sa cobori. Se pare ca in alte tari aceasta modalitate “bate” in popularitate aplicatiile cu care ne-am obisnuit.

In plus, Star Taxi va porni o ampla campanie de promovare, ce va include un spot radio si unul TV.

5 comentarii

  1. Alin says:

    am cred peste 250 de comenzi la Star pe aplicația veche dar de când au făcut update nu mai reușesc să găsesc mașini. și am impresia că nu aplicația e de vină. poate mă aude cineva ):-

  2. Eu nu am multe, dar am gasit de fiecare data. Poate popularitatea e de vina.

  3. Diana Popei says:

    Sunt curioasa care sunt tarifele. Banuiesc ca vor fi ceva mai mari deoarece si PayU vor percepe un comision. Oare va fi destul de avantajoasa plata prin SMS astfel incat sa devina folosita?

    De exemplu pe mine daca la un drum de 10 lei prin SMS ma taxeaza 12 lei, prefer la orice ora sa platesc cash si eventual sa las aia 2 lei taximetristului.

  4. Dan Boabes says:

    Diana, deocamdata prin SMS se poate doar COMANDA taxiul, nu este vorba de plata.
    Adica trimiti la 1730 Orasul, adresa iar sistemul iti proceseaza automat comanda.

  5. Andrei Sonea says:

    Mai functioneaza sistemul de comanda prin sms? Inca nu am incercat. Oricum ar fi, mai este mult pana sa ajungem “o tara ca afara”.

Comentează