MANAFU*

Abonamente Evensys

O tableta pentru fiecare roman

Incercam mai devreme sa imi dau seama daca am vazut pe undeva o statistica despre adoptia tabletelor in Romania. Daca stiti voi ceva, lasati un comentariu. Cele mai multe declaratii pe care le-am vazut in ultimul an, pe teritoriul mobil, au fost despre smartphones. Cat este si creste segmentul, cate unitati se vor vinde in 2013. Se vorbeste insa mai putin despre tablete, o piata creata de cei doi lideri mondiali Apple si Samsung, in care si-au facut loc si cativa producatori locali (E-Boda, Evolio si Allview).

De astazi insa avem un motiv in plus sa vorbim mai mult despre tablete. Vodafone a anuntat programul “O tableta pentru fiecare roman“, prin care utilizatorii sai isi pot achizitiona mult mai usor tablete de ultima generatie, prin noua optiune de plata in rate pe factura de servicii, cu un avans ce porneste de la 0 Euro. Mai mult, tabletele pot fi achizitionate si in rate fara avans sau dobanda, prin intermediul cardului de credit.

Cum imi place sa pun sondaje pe blog, mai pun unul acum despre tablete.

Folosesti o tableta?
  
pollcode.com free polls 

8 comentarii

  1. vipe says:

    Si care este noutatea? Pana acum nu se puteau cumpara in rate sau cu plata cu cardul de credit produse de genul?

  2. Bogdan says:

    Noutatea e reprezentata de cele trei abonamente lansate special pentru tablete: Internet Tab Standard – 10 Euro, Internet Tab Plus – 12 Euro si Internet Tab Turbo – 18 Euro.

  3. Dan says:

    Pentru anul acesta estimarile sunt la 450000-500000 tablete vandute. La finalul lui 2012 erau peste 300000 de tablete in Romania, putem spune ca practic gradul de penetrare se va dubla in 2013. Cifrele au fost anuntate in diferite declaratii ale celor implicati in productia/distributia de tablete la evenimente de profil sau aparute in presa.

  4. JMarius says:

    Am tableta, o folosesc destul de mult, dar cred ca tabletele ieftine nu sunt chiar cea mai buna solutie.

    Cel putin nu cele de la E-boda.

    AllView si Evolio de 10″ sunt niste tablete decente, se misca destul de bine, dar nu sunt multumitoare pentru mine. Oricum, totul depinde de ceea ce ai nevoie tu in domeniul tau sau cu ce te multumesti de la un dispozitiv.

  5. cotos says:

    Pana nu de mult am folosit o tableta. Insa, cu timpul m-am convins ca nu e de mine. Pur si simplu nu aveam nevoie de asa ceva. Asa ca l-am vandut si mi-am luat un notebook 🙂

  6. alin says:

    Asa, hai sa le dam tablete mult mai usor romanilor, nu-s si asa OBSEDATI de din astea, si le baga pe gat copiilor pe carte ii spala pe creier… Educatie, taica !

  7. Nea Cornel says:

    Din păcate cunosc multe persoane care posed tablete dar le folosesc doar pentru Facebook și ceva jocuri. Cred că întrebarea din poll ar fi putut fi :
    -Aveți o tabletă? Dacă da, la ce o folosiți?

  8. Eduard says:

    Nu ma dau in vant dupa gadget-uri de genul tabletelor sau telefoanelor super scumpe. Oamenii au inceput sa lase calculatoarele sa gandeasca pentru ei si au devenit oarecum dependenti de aceste dispozitive, mi-e teama ca in curand vom ajunge niste roboti.

Comentează