MANAFU*

Abonamente Evensys

SMARTWEB, primul mare eveniment de web design din Romania

smartweb-fb

Imi aleg, de obicei, cu atentie cuvintele atunci cand vorbesc despre ceea ce fac si merg mai intotdeauna pe principiul “underpromise & overdeliver”. In ultimele doua luni, am muncit foarte mult alaturi de Gabi, pentru a pune la punct ceea ce am anuntat in titlu. SmartWeb este cel putin prin prisma grupului de vorbitori cel mai important eveniment despre web design si user experience de la noi.

De fapt, e mult mai mult. E un eveniment pentru Europa de Est la standarde internationale. Subiectele, formatul, locul de desfasurare si chiar sponsorii duc SmartWeb la nivelul unor conferinte din Londra, Amsterdam, Berlin, Varsovia si chiar New York. Intrati pe site sa va convingeti.

Imi place sa cred ca SmartWeb este conferinta celor care vor sa fie la curent cu tot ce e nou in domeniu, a celor care au performante si portofolii comparabile cu ale colegilor din Europa, a celor care inteleg ce inseamna networking-ul cu oameni recunoscuti. Nu ne vom lauda niciodata cu volumul de participanti. Ne vom lauda insa cu calitatea lor. Si cu petrecerea, fireste!

In acest moment, exista o oferta speciala care va expira dupa primele 50 de bilete vandute. Este cel mai bun pret pe care il vom avea.

1 comentariu

  1. Conferinta va dura o singura zi ? Marti 24 septembrie?

Comentează