MANAFU*

Abonamente Evensys

CarsCup primeste o finantare din partea unui angel investor roman

Screen shot 2013-06-14 at 8.08.25 PM

Il apreciez mult pe George Lemanru. Pentru tot ce a facut cu eRepublik timp de cinci ani, pentru modestie, ambitie si bun simt. Il apreciez si mai mult acum, cand, la un an de la un restart in cariera si un nou drum pe cont propriu, ne arata ca o idee buna si o echipa dedicata pot atrage o investitie intr-un start-up.

In urma cu doua zile, George a anuntat ca cedeaza 11,5% din compania Green Horse Games investitorului Malin-Iulian Stefanescu (General Manager EEU Software), pentru a putea se dezvolta si mai mult pe piata de jocuri online internationala.

Primul produs al start-up-ului este CarsCup, un joc dedicat pasionatilor de masini din intreaga lume. Jocul ofera contextul unei competitii intre cluburile auto, permitand membrilor acestora sa colaboreze si totodata sa concureze in curse virtuale.

Suma investita nu este publica si, desi a lansat un joc cu masini tari, sunt sigur ca George nu isi va creste acum parcul auto personal. Mult succes, George!

1 comentariu

  1. Mersi mult, Cristi, pentru aprecieri.
    Legat de parcul auto personal, permite-mi sa te contrazic: investitia ne permite sa adugam mai multe masini in joc. Astfel incat, cel putin virtual, imi voi putea creste parcul auto.
    PS: Porsche-ul tau este ok? Nu prea l-am vazut pe CarsCup.

Comentează