MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Castiga cu Arctic TET (Saptamana 3)

incorporabile-tet

Ii invidiez sincer pe cei care isi gasesc linistea si nu numai in cooking. Chiar ma gandesc sa “fur”, intr-o zi, cateva din secretele lui Adi Hadean, caci pentru mine e foarte important sa nu stau in bucutarie mai mult decat stau la masa.

Timpul e esential astazi si cand vorbim de mesele noastre, de aceea plita si cuptorul incorporabil Arctic TET e un bun aliat. Am ajuns in a treia saptamana a programului “Consultant in Electronomie”, in care, alaturi de Arctic, iti voi arata cum sa economisesti bani, timp si energie.

Stiai, de exemplu, ca programul Express al masinilor de spalat Arctic TET este cel mai scurt ciclu de spalare de pe piata. Dureaza doar 14 minute.

Intrebarea acestei saptamani este: Ce functii ale plitelor si cuptoarelor ne ajuta sa economisim timp? Cauta raspunsul si vino pe blog apoi si scrie un comentariu cu raspunsul tau.

Recomand ca raspunsul tau sa faca referire la una dintre functiile TET. Pentru inspiratie, consulta site-ul si brosura online sau joaca Electronomic.

Intra pe site sau deschide brosura online si vei gasi rapid informatii. Vino pe blog apoi si scrie un comentariu cu raspunsul tau. Poti castiga un set plita si cuptor din gama TET.

Arctic a creat gama TET, ce include combine frigorifice, masini de spalat, plite si cuptoare incorporabile, cu functii care te ajuta sa economisesti bani, timp si energie. TET inseamna Tehnologie de Economisire pe Termen lung.

Saptamana viitoare vom avea o noua intrebare si un nou premiu. Poti participa cu un singur raspuns pe saptamana. Raspunsurile sunt pastrate in moderare pana la urmatoarea intrebare. Regulamentul complet este disponibil aici.

59 comentarii

  1. Neli says:

    Economisim timp cu ajutorul tehnologiilor:EcoFast,Aprindere integrala, timer, EcoFan etc

  2. Aurelia Calinic says:

    Pentru plitele din gama Arctic TET functia EcoFast ne ajuta sa gatim mai rapid cu ajutorul arzatorului special cu inel suplimentar de ardere – economisim timp pentru ca distribuie uniform caldura. Pentru cuptoarele incorporabile din gama Arctic TET functia EcoFan ne ajuta sa economisim timp, preparatele se vor coace uniform. Este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

  3. sarosi irina says:

    1.EcoFan
    Dispozitiv care asigura circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
    Beneficii: Economie de timp; gatire eficienta, durata optima de gatire, uniformizare coacere, rezultate superioare.
    2.
    EcoFast
    Arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
    Beneficii: Economie de timp, gatire rapida/optima.

  4. Ionici Simona says:

    Functia EcoFast ne ajuta sa gatim mai rapid cu ajutorul arzatorului special cu inel suplimentar de ardere – economisim timp pentru ca distribuie uniform caldura. Pentru cuptoarele incorporabile din gama Functia EcoFan ne ajuta sa economisim timp, preparatele se vor coace uniform. Este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

  5. Popa Iulian says:

    Noile functii EcoFan si EcoFast sunt 2 din noile functii ale gamei de cuptoare din gama de produse Arctic TET care permit economia de timp si energie la gatit.

  6. Lenuta Ustea says:

    Caracteristicile EcoFast, EcoFan ne permit economisirea de timp si energie, coacere uniforma, distribuire uniforma a caldurii.

  7. Puiu Nicoleta says:

    Iata ce functii ale plitelor si cuptoarelor ne ajuta sa economisim pretiosul nostru timp:EcoFast ,Eco Fan,Aprindere integrata,Grill,Timer. Multumim ARCTIC!

  8. Puiu Nicoleta says:

    -Eco Fan=economie de timp,gatire eficienta ,durata optima de gatire,uniformizare coacere,rezultate superioare
    -Eco Fast=economie de timp,gatire rapida,optima
    -12functii=optiuni multiple de gatire
    -Grill=prepararea alimentelor pentru un mod de viata sanatos
    -Timer=confort in utilizarea aparatului
    -Aprindere integrata=usurinta in utilizare,ergonomie
    -Safety Plus=siguranta sporita in utilizare

  9. anisoara says:

    Functia EcoFast ne ajuta sa gatim mai rapid cu ajutorul arzatorului special cu inel suplimentar de ardere – economisim timp pentru ca distribuie uniform caldura. Pentru cuptoarele incorporabile din gama Functia EcoFan ne ajuta sa economisim timp, preparatele se vor coace uniform. Este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

Comentează