MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Castiga cu Arctic TET (Saptamana 4)

frigider-tet

Ne apropiem de finalul programului “Consultant in Electronomie”, in care, alaturi de Arctic, ti-am aratat cum sa economisesti bani, timp si energie. Si pentru ca simtim cu totii ca vara si-a intrat in drepturi si vrem sa avem mereu ceva la rece, in aceasta saptamana, oferim ca premiu o combina frigorifica No Frost Arctic TET, care pe langa un plus de confort, poate aduce multe alte beneficii.

Nu va dam mai multe detalii, va invitam doar sa le descoperiti pe site-ul Arctic TET, in brosura online sau in jocul Electronomic si sa lasati un comentariu ca raspuns la intrebarea: Ce functii si caracteristici ale combinelor frigorifice Arctic TET te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil?

Arctic a creat gama TET, ce include combine frigorifice, masini de spalat, plite si cuptoare incorporabile, cu functii care te ajuta sa economisesti bani, timp si energie. TET inseamna Tehnologie de Economisire pe Termen lung.

Aceasta ultima etapa a concursului va fi premiata cu o combina frigorifica Arctic TET. Regulamentul complet este disponibil aici.

68 comentarii

  1. dedu gabriela says:

    multi frost zone,eco frost free,eco breeze,eco dual balance,eco led,eco fresh,saferty glass,rafturi ajustabile,eco buzz,display electronic,compartimente speciale pentru fructe si legume,clasa energetica a+,3 ani garantie

  2. CLASA A +
    Un aparat incadrat in clasa A+,are caracteristici optimizate din punct de vadere al eficientei energetice avand un consum cu 25% mai mic fata de un aparat de clasa A.(beneficiu-ecomomie de energie electrica)
    ECO FROST FREE
    Sistem de racire ce previne formarea ghetii in cele 2 compartimente ale combinei frigorifice,eliminand nevoia dezghetarii si asigurand un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer.
    Beneficii:economie de timp,confort si usurinta in folosirea produsului.
    ECOLED
    Sistem de iluminare pe baza de LED-uri ce asigura consum energetic de 7 ori mai mic avand o durata de viata egala cu cea a aparatului.
    Beneficii:economie de energie;lumina mai puternica si mai putina caldura degajata in compartimentul frigorific.
    ECOBUZZ
    Sistem de avertizare acutica ce avertizeaza asupra neinchiderii corecte a usilor,in cazul, in care usile raman deschise mai mult de 1minut,fie din cauza neinchiderii corecte sau a deschiderii prelungite.
    Beneficii:previne consumul excesiv de energie sau cresterea caldurii in compartimentele frigorifice.
    ECO BREEZE
    Sistem de tip multi flow ce aigura racirea prin intermediul curentilor de aer ventilati,cu scopul distribuirii uniforme a temperaturii si umiditatii ce restabileste totodata rapid temperatura interioara dupa deschiderea usii.
    Beneficii-prelungirea conservarii alimentelor ,eliminarea variatiilor mari de temperatura.
    ECO FRESH
    Compartiment cu o temperatura apropiata de 0 grade,ideala pt pastrarea alimentelor perisabile precum produse lactate,si carnea care nu trebuie congelata,evitandu-se imprastierea mirosurilor in cadrul compartimentului.
    Beneficii:-conditii optime pt pastrare unor anumitor tipuri de alimente
    ECO DUAL BALANCE
    Functie ce previne amestecul mirosurilor intre cele 2 compartimente ale aparatului.Nivelul de umiditate se situeaza la nivel dublu comparativ cu sistemul traditional No frost,prevenind deshidratarea alimentelor.
    Beneficii;-ambient placut in cele 2 compartimente,alimente proaspete pe o peroada mai indelungata de timp.
    SAFETY GLASS
    Rafturi construita din sticla speciala,cu rezistenta ridicata.
    Beneficii:-siguranta in exploatarea aparatului
    MULTI FROST ZONE
    Compartiment cu usa rabatabila ce permite congelarea alimentelor de mari dimensiuni,dar care este prevazut cu tavita rabatabila pt depozitarea fructelor si legumelor de mici dimensiuni si cu tavita pt gheata.
    Beneficii;-optuiuni multiple de congelare,usurinta in utilizare
    RAFTURI AJUSTABILE
    Rafturile din interiorul racitorului,inclusiv cele de pe usa pot fii pozitionate la diferite nivele permitand utilizarea cat mai eficienta a spatiului interior si curatarea facila
    Beneficii:-utilizarea eficienta a spatiului din interior.

  3. nea'Mielu says:

    Combinele frigorifice Arctic TET au inainte de toate o eficienta energetica superioara, fiind incadrate in clasa de consum A+. In plus, combinele TET dispun de un sistem de iluminare cu EcoLED, ceea ce asigura un consum de 7 ori mai mic decat iluminatul cu bec incandescent. De asemenea, functia EcoBUZZ ne ajuta sa economisim energie pentru ca ne anunta prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect, precum si atunci cand o uitam deschisa mai mult de 1 minut – in ambele cazuri temperatura din frigider ar creste iar compresorul ar trebui sa compenseze, lucrand continuu. Combinele TET dispun de o gama larga de facilitati, menite sa asigure o exploatare de lunga durata, sigura si confortabila, de pilda:
    *EcoFROST Free – combina nu produce gheata, ceea ce duce la o igiena superioara si la economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare, o operatiune de durata si destul de anevoioasa – economie de energie si de timp
    *EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0 grade celsius, uitila pentru pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, pentru a evita congelarea – economie de energie si de timp
    *EcoBREEZE – un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient
    *Display electronic cu care poti ajusta rapid si eficient parametrii de functioare

  4. ILIUTA says:

    ECO FROST FREE-previne formarea ghetii in compartimentele combinei frigorifice;

    ECO LED-sistemul de iluminare pe baza de led-uri care asigura un consum energetic de 7 ori mai mic;

    ECO BUZZ-avertizeaza asupra neinchiderii corecte a usilor mai mult de 1 minut

  5. Moldovan Cristian says:

    Ca sa fii sigur ca nu faci risipa de energie, te poti folosi de functia EcoLED, care consta in iluminarea pe baza de LED-uri si prin care se consuma de 7 ori mai putina energie. iar in caz ca uiti usa frigiderului deschisa, functia EcoBUZZ iti va reaminti de asta.

  6. Vilcescu Ionut Marian says:

    Clasa A+ asigura un consum mai mic cu 25 % fata de clasa A
    EcoFrost Free,- sistem ce previne formarea gheti

    EcoBuzz- sistem de avertizare acustica ,ce atentioneaza neinchidera corecta a usilor

    EcoLed — sistem de iluminare pe baza de leduri ,ce asigur un concum de 7 ori mai mic

    Eco Brezze- sistem de racire cu ventilatie

  7. stefan papusoi says:

    EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
    EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan

  8. Nicoleta Ciocoiu says:

    Combinele frigorifice Arctic cu tehnologia TET dispun de funcţii noi precum EcoFrostFree, sistem de răcire No frost de nouă generaţie sau EcoLED, funcţie de iluminare pe bază de LED-uri, Eco Buzz, Eco Breeze, Eco Dual Balance sau MultiFrost zone, care asigură condiţii optime pentru păstrarea alimentelor preferate şi facilitează utilizarea şi întreţinerea frigiderului, oferind astfel un plus de confort, cu un consum redus de energie.

  9. Mina Catalin-Constantin says:

    Printre functiile care ajuta la economisirea substantiala de energie se numara EcoLED, EcoBUZZ si clasa A+.

  10. Claudiu says:

    Clar ECO FROST FREE-previne formarea ghetii in compartimentele combinei frigorifice si ECO LED.

  11. Asafte Andrei says:

    CLASA A +, ECO FROST FREE, EcoFRESH ,ECOLED,ECOBUZZ, Eco Dual Balance, MultiFrost zone

  12. marius says:

    Combinele frigorifice Arctic cu tehnologia TET dispun de funcţii noi precum EcoFrostFree, sistem de răcire No frost de nouă generaţie sau EcoLED, funcţie de iluminare pe bază de LED-uri, Eco Buzz, Eco Breeze, Eco Dual Balance sau MultiFrost zone, care asigură condiţii optime pentru păstrarea alimentelor preferate şi facilitează utilizarea şi întreţinerea frigiderului, oferind astfel un plus de confort, cu un consum redus de energie.

  13. MIhaela Scurtu says:

    EcoFrost Free-previne formarea ghetii, EcoLed-iluminare pe baza de led-uri, EcoBuzz-atentioneaza asupra neinchiderii corecte a usilor si sa nu uitam de clasa A+

  14. ECO FROST FREE; ECOLED; ECOBUZZ-este functia care imi place cel mai mult (Sistem de avertizare acutica ce avertizeaza asupra neinchiderii corecte a usilor,in cazul, in care usile raman deschise mai mult de 1minut,fie din cauza neinchiderii corecte sau a deschiderii prelungite.); ECO BREEZE; ECO FRESH; ECO DUAL BALANCE; CLASA A +

  15. COSTACHE MIHAELA says:

    Clasa A+ – asigura un consum mai mic cu 25 % fata de clasa A

    EcoBuzz – sistem de avertizare acustica, ce atentioneaza neinchiderea corecta a usilor mai mult de 1 min

    EcoLed – sistem de iluminare pe baza de leduri , ce asigur un consum de 7 ori mai mic

    Eco Brezze – sistem de racire cu ventilatie si Eco FrostFree.

  16. Nicoleta Agache says:

    EcoFrost Free,EcoLED,EcoBuzz,EcoFresh,EcoBreeze, MultiFrost Zone,Eco Dual Balance,A+,display electronic,rafturi ajustabile,2 compresoare.

  17. Eu zic ca sunt:
    -clasa energetica A+ ce asigura un consum cu 25 % mai mic decat a celor din clasa A;
    -EcoFrostFree previne formarea ghetei
    -EcoBuzz – sistem acustic ce te avertizeaza atunci cand usa combinei nu este bine inchisa sau e deschisa mai mult de 1 min.
    -EcoBreeze – sistem de racire multiflow (prin curenti de aer)
    -EcoLed – iluminare pe baza de LED
    -compartiment EcoFresh

  18. vlasceanu mircea says:

    Clasa energetica A+ ce asigura un consum cu 25 % mai mic decat a celor din clasa A;EcoFrostFree previne formarea ghetei;EcoBuzz – sistem acustic ce te avertizeaza atunci cand usa combinei nu este bine inchisa sau e deschisa mai mult de 1 min;EcoBreeze – sistem de racire multiflow (prin curenti de aer);-EcoLed – iluminare pe baza de LED;compartiment EcoFresh

  19. Simona Păun says:

    Funcţiile şi caracteristicile combinelor frigorifice Arctic TET care te ajută să faci economii substanţiale de energie, asigurându-ţi în acelaşi timp un mod de utilizare simplu şi confortabil sunt:
    – EcoFrost Free. Mai mult timp pentru tine cu noul sistem de răcire care previne formarea gheţii în cele două compartimente ale combinei frigorifice. Funcţia EcoFrost Free îţi aduce un plus de confirt, eliminând nevoia de a dezgheţa combina frigorifică şi menţinând un nivel optim de umiditate prin intermediul curenţilor de aer.
    – EcoLED. Economiseşti de 7 ori mai multă energie cu noile combine frigorifice TET. Noul sistem de iluminare pe bază de LED-uri îţi asigură un consum energetic de 7 ori mai mic, o lumină mai puternică şi mai puţină căldură degajată în compartimentul frigorific.
    – EcoBUZZ. Consumi mai puţină energie electrică şi menţii temperatura constantă prin intermediul funcţiei EcoBUZZ. Sistemul acustic te avertizează atunci când uşa frigiderului este deschisă mai mult de 1 minut sau atunci când este incorect închisă.
    – A+. Consumi cu 25% mai puţină energie electrică cu combinele frigorifice clasa A+. Acestea vin cu o serie de caracteristici optimizate din punct de vedere al eficienţei energetie, consumând remarcabil mai puţin decât un aparat din clasa energetică A.
    – Eco Breeze. Variaţii mai puţine de temperatură, deci alimentele vor fi conservate optim pentru mai mult timp. Această funcţie vine cu un sistem de răcire multiflow, prin intermediul curenţilor de aer, de aceea temperatura şi umiditatea sunt distribuite uniform.
    – MultiFrost Zone. Pentru orice tip de aliment îţi doreşti să congelezi, compartimentul MultiFrost Zone îţi oferă o opţiune. Ai la dispoziţie atât un spaţiu pentru alimente de mari dimensiuni, o tăviţă detaşabilă pentru fructele şi legumele mici (afine, căpşuni etc), cât şi o tăviţă pentru gheaţă.
    – Eco Dual Balance. Te bucuri de alimente proaspete mai mult timp şi de un ambient plăcut în cele două compartimente ale combinei. Funcţia Eco Dual Balance previne amestecul mirosurilor între compartimente şi păstrează umiditatea la un nivel dublu faţă de sistemul tradiţional No Frost, prevenind astfel deshidratarea alimentelor.
    – 2 Compresoare. Poţi controla sparat temperatura din răcitor şi pe cea din congelator, indiferent de temperatura mediului ambiant. Combinele frigorifice cu două compresoare permit acest lucru datorită celor două circuite frigorifice independente.
    – Display Electronic. O combină frigorificp cu display electronic îţi oferă simplitate şi confort în utilizare. Prin intermediul display-ului electronic poţi regla funcţionarea aparatului, activând una sau mai multe funcţii adiţionale sau poţi regla temperatura din fiecare compartiment. Display-ul electronic îţi oferă posibilitatea setării mai mulot opţiuni: Quick Freeze, Eco Fuzzy, Quick Fridge, Modul Economic sau umiditatea.
    – Rafturi ajustabile. Pentru a utiliza eficient spaţiul din frigider, atât rafturile din interior, cât şi cele de pe uşă pot fi repoziţionate la diferite niveluri.
    – EcoFresh. Special pentru ca alimentele perisabile să dureze mai mult, compartimentul EcoFresh menţine temperatura aproape de 0 C, ideală pentru a păstra carnea care nu trebuie congelată sau produsele lactate. În acelaşi timp, eviţi împrăştierea mirosurilor în compartimentul frigorific.

  20. Anamaria says:

    Functiile si caracteristicile combinelor frigorifice Arctic TET care ajuta sa faci economii substantiale de energie sunt in primul rand clasa de eficienta energetica A+, EcoLED si EcoBUZZ.

  21. Jozsi says:

    EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoLed;
    compartimentul EcoFresh;
    si bineinteles faptul ca e din clasa A+

  22. EcoBUZZ si EcoLED sunt cele mai interesante functii care permit economisirea energiei electrce.

  23. Raul says:

    Clasa A+ ce asigura un consum cu 25 % mai mic decat a celor din clasa A;
    Eco Frost Free previne formarea ghetei
    Eco Buzz – sistem acustic ce te avertizeaza atunci cand usa combinei nu este bine inchisa sau e deschisa mai mult de 1 min.
    Eco Breeze – sistem de racire multiflow (prin curenti de aer)
    Eco Led – iluminare pe baza de LED
    Eco Fresh

  24. MIRY says:

    1) Functia “Eco Buzz”-este cea care ne avertizeaza asupra neinchiderii corecte a usilor mai mult de un minut
    2)”Eco Led”-sistemul de iluminare pe baza de led-uri care asigura un consum energetic de sapte ori mai mic
    3)”Eco Frost Free”-previne formarea ghetii in cele 2 compartimente combinei frigorifice

  25. Fonodi Erika says:

    Clasa A+ , Eco Frost Free, Eco Buzz, Eco Breeze, Eco Led, Eco Fresh

  26. Clasa A+, Eco Frost Free, Eco Buzz, Eco Breeze, Eco Led, Eco Fresh

  27. C. Cristina Andreea says:

    Functiile si caracteristicile combinelor frigorifice Arctic TET sunt moderne si te ajuta sa economisesti bani, timp si energie: Clasa A+ , EcoFrost Free, EcoBuzz Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh si EcoLed.
    Cu ajutorul Display-ului electronic se ofera posibilitatea setarii mai multor optiuni: Quick Freeze, Eco Fuzzy, Quick Fridge, Modul Economic sau umiditatea.

  28. Lidia Simion says:

    EcoBUZZ ne ajuta sa economisim energie pentru ca ne anunta prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect, precum si atunci cand o uitam deschisa mai mult de 1 minut – in ambele cazuri temperatura din frigider ar creste iar compresorul ar trebui sa compenseze, lucrand continuu. Combinele TET dispun de o gama larga de facilitati, menite sa asigure o exploatare de lunga durata, sigura si confortabila, de pilda:
    *EcoFROST Free – combina nu produce gheata, ceea ce duce la o igiena superioara si la economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare, o operatiune de durata si destul de anevoioasa – economie de energie si de timp
    *EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0 grade celsius, uitila pentru pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, pentru a evita congelarea – economie de energie si de timp
    *EcoBREEZE – un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient
    *Display electronic cu care poti ajusta rapid si eficient parametrii de functionare

  29. Gogoci Ramona Liana says:

    EcoBuzz
    Sistem de avertizare acustica ce atentioneaza asupra neinchiderii corecte a usilor in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa pentru mai mult de 1 minut, fie din cauza neinchiderii corecte, fie in cazul deschiderii prelungite.
    Beneficii: Previne consumul excesiv de energie sau cresterea temperaturii in interiorul compartimentelor combinei frigorifice.
    MultiFrost Zone
    Compartiment cu usa rabatabila ce permite congelarea alimentelor de mari dimensiuni, dar care este prevazut si cu tavita detasabila pentru depozitarea fructelor si legumelor de mici dimensiuni (ex. afine, capsuni, etc) si cu tavita pentru gheata.
    Beneficii: Optiuni multiple de congelare, usurinta in utilizare.
    EcoFresh
    Compartiment cu o temperatura apropiata de 0°C, ideala pentru pastrarea alimentelor perisabile precum produsele lactate si carnea care nu trebuie congelata, evitandu-se in acest fel imprastierea mirosurilor in cadrul compartimentului.
    Beneficii: Conditii optime de pastrare pentru anumite tipuri de alimente.
    Safety Glass
    Rafturi construite din sticla speciala, cu rezistenta ridicata.
    Beneficii: Siguranta in exploatarea aparatului.
    EcoLed
    Sistem de iluminare pe baza de LED-uri ce asigura un consum energetic de 7 ori mai mic, avand o durata de viata egala cu aceea a aparatului.
    Beneficii: Economie de energie; lumina mai puternica si mai putina caldura degajata in compartimentul frigorific.
    EcoFrost Free
    Sistem de racire ce previne formarea ghetii in cele 2 compartimente ale combinei frigorifice, eliminand nevoia dezghetarii si asigurand un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer.
    Beneficii: Economie de timp, confort si usurinta in utilizarea produsului.
    A+
    Consumi cu 25% mai puţină energie electrică cu combinele frigorifice clasa A+. Acestea vin cu o serie de caracteristici optimizate din punct de vedere al eficienţei energetie, consumând remarcabil mai puţin decât un aparat din clasa energetică A.
    Eco Dual Balance
    Te bucuri de alimente proaspete mai mult timp şi de un ambient plăcut în cele două compartimente ale combinei. Funcţia Eco Dual Balance previne amestecul mirosurilor între compartimente şi păstrează umiditatea la un nivel dublu faţă de sistemul tradiţional No Frost, prevenind astfel deshidratarea alimentelor.
    Eco Breeze
    Variaţii mai puţine de temperatură, deci alimentele vor fi conservate optim pentru mai mult timp. Această funcţie vine cu un sistem de răcire multiflow, prin intermediul curenţilor de aer, de aceea temperatura şi umiditatea sunt distribuite uniform.
    2 Compresoare
    Poţi controla sparat temperatura din răcitor şi pe cea din congelator, indiferent de temperatura mediului ambiant. Combinele frigorifice cu două compresoare permit acest lucru datorită celor două circuite frigorifice independente.
    Display Electronic
    O combină frigorifica, cu display electronic îţi oferă simplitate şi confort în utilizare. Prin intermediul display-ului electronic poţi regla funcţionarea aparatului, activând una sau mai multe funcţii adiţionale sau poţi regla temperatura din fiecare compartiment. Display-ul electronic îţi oferă posibilitatea setării mai mulot opţiuni: Quick Freeze, Eco Fuzzy, Quick Fridge, Modul Economic sau umiditatea.
    Rafturi ajustabile
    Pentru a utiliza eficient spaţiul din frigider, atât rafturile din interior, cât şi cele de pe uşă pot fi repoziţionate la diferite niveluri.

  30. MIHAI PRICA says:

    EcoFrost Free , EcoLed ,EcoBuzz ,

  31. PicincuHobjila Viorica says:

    ecobuzz-ce avertizeaza sonor faptul ca usa frigiderii e deschisa de mai mult de 1minut
    eco frost free-combina nu produce gheata, deci nu necesita dezghetare 🙂
    eco fresh-compartiment cu temperatura de 0grade Celsius(pentru a evita congelarea, pentru anumite produse)
    ecobreeze-sistem de recirculare a aerului(se mentine temperatura constanta in mod eficient)
    display electronic-pentru ajustarea rapida a parametrilor

  32. Puiu Nicoleta says:

    Noile combine frigorifice Arctic TET ne ajuta sa economisim bani,timp si energie prin noile lor functii;
    -Clasa A+ =economie de energie electrica
    -Eco Frost Free=economie de timp,confort
    -Eco Led=economie de energie ,lumina mai puternica si mai putina caldura degajata in compartimentul frigorific
    -Eco Buzz=previne consumul excesiv de energie sau cresterea temperaturii in interiorul combinei frigorifice
    -Eco Breeze=prelungirea timpului de conservare alimentelor,eliminarea variatiilor mari de temperatura
    -Eco Dual Balance=ambient placut intre cele 2 compartimente,alimente mai proaspete pentru o perioada mai indelungata de timp
    -Eco Fresh=conditii optime de pastrare pentru anumite tipuri de alimente
    -Safety Glass=siguranta in exploatarea aparatului
    -MultiFrost Zone=Optiuni multiple de congelare,usurinta in utilizare
    -Rafturi ajustabile=utilizarea eficienta a spatiului interior

  33. simion ovidiu says:

    EcoBUZZ ne ajuta sa economisim energie pentru ca ne anunta prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect, precum si atunci cand o uitam deschisa mai mult de 1 minut – in ambele cazuri temperatura din frigider ar creste iar compresorul ar trebui sa compenseze, lucrand continuu. Combinele TET dispun de o gama larga de facilitati, menite sa asigure o exploatare de lunga durata, sigura si confortabila, de pilda:
    *EcoFROST Free – combina nu produce gheata, ceea ce duce la o igiena superioara si la economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare, o operatiune de durata si destul de anevoioasa – economie de energie si de timp
    *EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0 grade celsius, uitila pentru pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, pentru a evita congelarea – economie de energie si de timp
    *EcoBREEZE – un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient

  34. Costel Chiosa says:

    Clasa A+: un consum cu 25% mai mic decat un aparat de calasa A.
    EcoLed: Iluminare pe baza de LED-uri cu un consum de 7 ori mai mic. Degaja mai putin caldura in compartimentul frigorific.
    EcoBuzz: Avertizare sonora in urma neinchiderii usilor mai mult de 1 minut. Previne consumul excesiv de energie.

  35. ZAINEA MIHAELA says:

    1. ECOLED – sistem de iluminare cu un consum energetic de 7 ori mai mic
    2. ECOBUZZ – sistem de avertizare in cazul uitarii uneia dintre usi deschise
    3. ECOBREEZE – sistem de racire rapida prin intermediul curentilor de aer ventilati, util dupa deschiderea usii
    4. CLASA A+ – asigura caracteristici optimizate din punct de vedere al eficientei energetice cu un consum mai mic cu 25% fata de clasa A.
    5. ECOFROST FREE – sistem ce previne formarea ghetii in cele 2 compartimente, eliminand necesitatea dezghetarii acestora
    6. ECO DUAL BALANCE – previne amestecul mirosurilor intre cele 2 compatimente si asigura un nivel optim de umiditate
    7. RAFTURI AJUSTABILE
    8. MULTIFROST ZONE – compartiment pentru pastrare alimente mari si tavita pentru gheata
    9. ECOFRESH – compartiment cu temperatura de zero grade pentru pastrarea alimentelor perisabile.

  36. cristian says:

    Functiile si caracteristicile care te ajuta sa faci economii substantiale de energie sunt:
    EcoFrost free: elimina nevoia de a dezgheta combina frigorifica, asigura un nivel optim de umiditate prin intermediul curentilor de aer;
    Ecoled: noul sistem de iluminare pe baza de LED-uri asigura un consum de energie de 7 ori mai mic, lumina mai puternica si mai putina caldura degajata;
    EcoBuzz: sistem acustic care te avertizeaza atunci cand usa frigiderului este deschisa mai mult de 1 minut sau este inchisa incorect;
    A+ :datorita caracteristicilor optimizate combinele A+ consuma cu 25% mai putina energie electrica decat cele din clasa A.
    EcoFresh: compartiment care mentine temperatura aproape de 0 grade, ideala pentru carnea care nu trebuie congelata sau pentru proidusele lactate. de asemenea impiedica imprastierea mirosurilor neplacute in compartimentul frigorific.
    MultifrostZone : compartiment cu multiple optiuni de congelare:pentru alimente mari, pentru legume si fructe mici , tavita pentru gheata.
    Eco Dual Balance: previne amestecul mirosurilor intre compartimente si asigura un nivel de umiditate dublu fata de combinele NoFrost traditionale prevenind deshidratarea alimentelor;
    Eco Breeze: asigura distribuirea uniforma a temperaturii si a umiditatii datorita sistemului de racire de tip multiflow prin intermediul curentilor de aer;
    2 compresoare: datorita existentei a doua circuite frigorifice independente temperaturile din congelator respeciv din frigider pot fi controlate separat;
    Display electronic: prin intermediul acestuia pot fi setate una sau mai multe din functiile aditionale sau poate fi reglata temperatura din fiecare compartiment;
    Rafturi ajustabile: ajuta la utilizarea eficienta a spatiului din frigider prin posibilitatea de a fi repozitionate la diferite niveluri.

  37. Ilincescu Mihai says:

    Clasa A+ asigura un consum mai mic cu 25 % fata de clasa A
    EcoFrost Free,- sistem ce previne formarea gheti

    EcoBuzz- sistem de avertizare acustica ,ce atentioneaza neinchidera corecta a usilor

    EcoLed — sistem de iluminare pe baza de leduri ,ce asigur un concum de 7 ori mai mic

    Eco Brezze- sistem de racire cu ventilatie

  38. valerica s. says:

    Combinele frigorifice Arctic TET au o eficienta energetica superioara, fiind incadrate in clasa de consum A+. In plus, combinele TET dispun de un sistem de iluminare cu EcoLED, ceea ce asigura un consum de 7 ori mai mic decat iluminatul cu bec incandescent. De asemenea, functia EcoBUZZ ne ajuta sa economisim energie pentru ca ne anunta prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect, precum si atunci cand o uitam deschisa mai mult de 1 minut – in ambele cazuri temperatura din frigider ar creste iar compresorul ar trebui sa compenseze, lucrand continuu. Combinele TET dispun de o gama larga de facilitati, menite sa asigure o exploatare de lunga durata, sigura si confortabila, de pilda:
    *EcoFROST Free – combina nu produce gheata, ceea ce duce la o igiena superioara si la economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare, o operatiune de durata si destul de anevoioasa – economie de energie si de timp
    *EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0 grade celsius, uitila pentru pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, pentru a evita congelarea – economie de energie si de timp
    *EcoBREEZE – un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient.

  39. bogdan vasile says:

    ECOLED – sistem de iluminare cu un consum energetic de 7 ori mai mic
    ECOBUZZ – sistem de avertizare in cazul uitarii uneia dintre usi deschise
    ECOBREEZE – sistem de racire rapida prin intermediul curentilor de aer ventilati, util dupa deschiderea usii
    CLASA A+ – asigura caracteristici optimizate din punct de vedere al eficientei energetice cu un consum mai mic cu 25% fata de clasa A.
    ECOFROST FREE – sistem ce previne formarea ghetii in cele 2 compartimente, eliminand necesitatea dezghetarii acestora
    ECO DUAL BALANCE – previne amestecul mirosurilor intre cele 2 compatimente si asigura un nivel optim de umiditate
    RAFTURI AJUSTABILE
    MULTIFROST ZONE – compartiment pentru pastrare alimente mari si tavita pentru gheata
    ECOFRESH – compartiment cu temperatura de zero grade pentru pastrarea alimentelor perisabile.

  40. IOANA PURGHEL says:

    Noile combine frigorifice Arctic TET ne ajuta sa economisim bani,timp si energie prin noile lor functii;
    -Clasa A+ =economie de energie electrica
    -Eco Frost Free=economie de timp,confort
    -Eco Led=economie de energie ,lumina mai puternica si mai putina caldura degajata in compartimentul frigorific
    -Eco Buzz=previne consumul excesiv de energie sau cresterea temperaturii in interiorul combinei frigorifice
    -Eco Breeze=prelungirea timpului de conservare alimentelor,eliminarea variatiilor mari de temperatura
    -Eco Dual Balance=ambient placut intre cele 2 compartimente,alimente mai proaspete pentru o perioada mai indelungata de timp
    -Eco Fresh=conditii optime de pastrare pentru anumite tipuri de alimente
    -Safety Glass=siguranta in exploatarea aparatului
    -MultiFrost Zone=Optiuni multiple de congela

  41. demeter evelin says:

    Prin functiile EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoLed

  42. Elena Gornescu says:

    Se pot face economii substanțiale de energie, asigurând în același timp un mod de utilizare simplu și confortabil prin functiile EcoFROST Free ; EcoFRESH; EcoBREEZE; MultiFrost Zone; Eco Dual Balance

  43. Rebreanu Lucia says:

    EcoFrost Free, EcoBuzz si EcoLed, Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh.

  44. Clinciu Elena says:

    EcoFrost Free, EcoBuzz , EcoLed, Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh.

  45. Prodan Gabriela says:

    EcoFrost Free, EcoBuzz si EcoLed, Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh.

  46. Victor says:

    Combinele frigorifice Arctic au avut intotdeauna un raport pret/calitate foarte bun. Modelele TET vin, pe langa clasa A+ de eficiente energetica, cu o serie de imbunatatiri majore:

    ECOLED – sistem de iluminare cu consum energetic de 7 ori mai redus
    ECOBUZZ – sistem de avertizare in cazul uitarii unei usi deschise
    ECOBREEZE – sistem de racire rapida prin intermediul curentilor de aer ventilati
    ECOFROST FREE – sistem ce previne formarea ghetii in cele 2 compartimente
    ECO DUAL BALANCE – previne amestecul mirosurilor intre cele 2 compatimente si asigura un nivel optim de umiditate
    MULTIFROST ZONE – compartiment pentru pastrare alimente mari si tavita pentru gheata
    ECOFRESH – compartiment cu temperatura de zero grade pentru pastrarea alimentelor.

  47. Cristina Simona Popescu says:

    Clasa A+ asigura un consum mai mic cu 25 % fata de clasa A
    EcoFrost Free,- sistem ce previne formarea gheti

    EcoBuzz- sistem de avertizare acustica ,ce atentioneaza neinchidera corecta a usilor

    EcoLed — sistem de iluminare pe baza de leduri ,ce asigur un concum de 7 ori mai mic

    Eco Brezze- sistem de racire cu ventilatie

  48. Dumitrache Jenica says:

    Combinele frigorifice Arctic cu tehnologia TET au o multime de functii performante ce ne ajuta sa economisim energie, timp si bani:
    -clasa energetica A+ ce asigura un consum cu 25 % mai mic decat a celor din clasa A;
    -EcoFrostFree previne formarea ghetei – nu mai este necesara dezghetarea;
    -EcoBuzz-sistem acustic ce te avertizeaza atunci cand usa combinei nu este bine inchisa sau e deschisa mai mult de 1 min.;
    -EcoBreeze-sistem de racire multiflow(prin curenti de aer), deci variatoo mai putine de temperatura;
    -EcoLed–iluminare pe baza de LED ce asigura un consum energetic de 7 opi mai mic pentru iluminare;
    -compartiment EcoFresh-ce asigura o temperatura in jur de 0 grade, pentru pastrarea mai mult timp a alimentelor perisabile ( carne refrigerata, lactate).

  49. Dumitru Marius says:

    Functiile care te ajuta sa faci economii substantiale de energie sunt:
    clasa energetica A+ ce asigura un consum cu 25 % mai mic decat a celor din clasa A;
    -EcoFrostFree previne formarea ghetei
    -EcoBuzz – sistem acustic ce te avertizeaza atunci cand usa combinei nu este bine inchisa sau e deschisa mai mult de 1 min.
    -EcoBreeze – sistem de racire multiflow (prin curenti de aer)
    -EcoLed – iluminare pe baza de LED
    -compartiment EcoFresh

  50. Vituly Andrea says:

    Cu ajutorul functiilor A+, EcoFrostFree, EcoLED, EcoBuzz, EcoFresh putem economisi energie.

Comentează