MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum ar putea face YouTube curatenie in propria ograda?

YouTube este un mediu fascinant, care a influentat decisiv industria de entertainment in ultimii 8 ani. Este si a doua mare platforma de socializare la nivel mondial, dupa Facebook. Cu toate acestea, este un mediu care nu te atrage sa interactionezi, din cauza intelesului prost pe care unii il dau libertatii de exprimare. Daca ar construi cineva un hate-o-metru, YouTube ar avea probabil cel mai mare scor la comentarii negative.

YouTube cauta sa castige cat mai mult teren acum. Se extinde local (vezi si lansarea din Romania), creeaza canale dedicate si relanseaza designul conturilor (saptamana trecuta). Un pas natural si normal ar fi sa faca un pic de curatenie sau sa gaseasca o cale sa mai reduca din avalasa de porniri negative. Facebook a reusit sa tina sub control comunicarea. Ideea de a fi protejat de alti ochi, de a pune diverse filtre a ajutat mult dezvoltarea retelei. Ar fi o idee buna si pentru YouTube, nu?

1 comentariu

  1. Șerban says:

    Ar putea începe cu găzduirea unui mirror serios în România și nu unul care are ca efect buffering la fiecare 20 de secunde. Plus eliminarea reclamelor românești (deci idioate) de la începutul clipurilor. E destulă reclamă în sidebar, sub video, peste video etc.

Comentează