MANAFU*

Abonamente Evensys

Dupa Digital Divas 2013

1040497_425624170877858_1646342451_o

A trecut aproape o saptamana de la Digital Divas 2013. Am asteptat sa treaca putin timp, am asteptat sa vad reactiile pe bloguri si feedback-ul participantilor. A trecut aoroape o saptamana si inca simt efectul acestui eveniment. A fost un maraton complet pentru noi. Am lucrat intr-o echipa ce a implicat aproape 30 de oameni si cateva companii. Le multumesc tuturor.

Un mare MULTUMESC se duce la echipa AVON Romania. Raluca, Stela, Alina, Bogdana, Ema, ma inclin. Am lucrat impreuna ca o masina germana. Am facut minuni impreuna.

Ca la fiecare mare eveniment, colegii de la Evensys “trebuie” sa imi suporte mofturile, asa ca acum este momentul sa le multumesc. Gabriela si Andreea, voi ati facut acest eveniment!

Doua branduri prietene cu blogosfera primesc aprecierele mele sincere. Nokia si Staropramen au fost inca o data la inaltime si s-au implicat in buna desfasurare a evenimentului.

Am realizat doua proiecte foto frumoase cu Wide Magazine si Dragos Asaftei. Primiti multumirile mele si aveti recomandarea mea. Am avut si o premiera. Am realizat primul Instagram Wall la un eveniment din Romania, impreuna cu Vuzum. Iar ca la multe alte conferinte, Twitter Wall-ul a fost gestionat de Voxline.

In logistica evenimentului, am primit sprijinul celor de la Ad Production si Flori de Lux. Au creat pentru noi lucruri frumoase, care au incantat ochiul participantilor.

Nu in ultimul rand, multumesc tuturor vorbitorilor invitati si participantilor, partenerilor media si suporterilor, voluntarilor, bloggerilor oficiali si ambasadorilor evenimentului. Cu totii au contribuit la succesul Digital Divas.

2 comentarii

  1. Cristi, ne-a facut placere sa colaboram din nou! Ma bucur ca evenimentul a iesit bine, exact asa cum l-ati si planificat.

    Propun data viitoare sa incercam ceva si mai indraznet! 🙂

  2. Sabina says:

    Felicitari si la mai mare!

Comentează