MANAFU*

Abonamente Evensys

Man Of Steel: Eroul

Screen shot 2013-06-19 at 11.26.33 PM

Ma uitam, in seara asta, pe imensul ecran de la IMAX, cum se deruleaza actiunea in “Man of Steel”, probabil cel mai asteptat film al anului, si ma intrebam ce a fost in capul producatorilor. “Iron Man”, “The Avengers”, “Batman”, “Spider-Man”, chiar si “Thor”, toate aceste filme cu eroi au fost succese la box-office in ultimii ani. Unele au urmat o reteta clasica (“The Avengers”, “Iron Man” si Thor”), altele s-au reinventat (“Batman” si “Spider-Man”). Ce s-a intamplat insa cu Superman?

Va las pe voi sa imi spuneti dupa ce mergeti la cinema, caci eu am iesit din sala spre jumatatea a doua a filmului. Este prima oara cand plec de la un mega-film. Ceva nu s-a legat pentru mine si am plecat. “Man of Steel” ramane doar filmul cu cel mai bun trailer din 2013.

Lois Lane il intreaba pe Superman: “Ce reprezinta acel S?”. “Nu e un S, e semnul pentru Speranta (Hope)”, ii raspunde eroul. Eu raman cu speranta ca voi vedea candva un “Superman” care sa ma tina lipit de scaun.

Tags: ,

10 comentarii

  1. Dani Novac says:

    Inca nu am vazut filmul, dar legat de trailer aceeasi parere o am si eu. Dupa primul trailer dat pe internet, mi-am facut sperante foarte mari. Se pare ca dupa parerea tuturor, o sa trebuiasca sa le cobor ca sa nu raman dezamagit crunt.

  2. E doar o chestie de gust! Sunt convins ca 99% il vor aprecia. Poate chiar si eu la o a doua incercare. Dar nu a fost sa fie de data asta, din foarte multe puncte de vedere!

  3. Ionut says:

    Toate sunt fix la fel din `70 pana acum. Nimic nou. Exceptand animatiile. Fix aceasi poveste doar cu mici arficii. Chiar la inceputul anului am vazut un desene animat cu Superman. Macar acolo era pus in situatii noi.

  4. Liviu R. says:

    Am vrut sa vad filmul chiar de la lansare doar pentru ca l-a avut in distributie pe Russell Crowe, iar la final pot spune ca isi merita titulatura de super-productie!
    Sigur, pasionatii de SF, stiinta sau tehnologie vor descoperi multe bug-uri in scenariu, multe dintre ele au fost chiar enervante pe alocuri, dar au fost repede recompensate cu super-efecte speciale aplicate in cel mai mic detaliu!
    Mesajul filmului ”S inseamna speranta” nu este totusi ceva nou, pentru ca S asta a insemnat de la inceput, in Superman, omul care aduce speranta, care lupta pentru semenii sai etc…
    La dezamagiri as mai trece si design-ul navelor spatiale, interior si exterior, care pareau lipsite de sens, la fel de lipsite de sens ca cele din Avengers!
    Ma rog, una peste alta, se merita vazut, pentru ca e unul din cele mai explozive SF-uri din ultimii ani!
    After Earth l-ai vazut? Propune niste idei interesante! 🙂

  5. […] se darama, efecte speciale misto, final. Dupa film, erau oameni placut impresionati sau mai putin entuziasmati. Ceea ce mi se pare […]

  6. […] imi spune ca nu se merita sa platesc banii de bilet la cinema pentru el. Au scris Vlad Petreanu si Cristi Manafu despre film. Se pare ca n-au rezistat prea mult in sala de […]

  7. Liviu, filmul exploziv al anului, pana acum, este Star Trek!

  8. Ovidiu says:

    Te-ai mai intors sa vezi cum s-a sfarsit pelicula ? Eu cred ca litea “S” de pe pieptul zburatorului este de la Shitman!

  9. Liviu R. says:

    Cristi, nu am zis ”cel mai” ci unul dintre! 🙂

  10. bob says:

    Dupa parerea mea si actorul face filmul nu doar efectele speciale… Poate ca ne asteptam la mai multe nu stiu insa Christopher Reeve a fost “the best superman actor” … Nu stiu cum dar ma uit mereu cu placere la acele pelicule..

    Multumesc.

Comentează