MANAFU*

Abonamente Evensys

S-a lansat DigitalDiplomacy.ro, blog despre social media in sectorul public

Comunicarea digitala are inca multe nise neacoperite sau, cu alte cuvinte, are o oferta larga de oportunitati. Desi nu e la fel de “sexy” precum zona comerciala, sectorul public poate reprezenta o nisa interesanta pentru specialistii in comunicare online. Interesul in domeniu este mare. Nevoia este si mai mare.

In acest context, blogul DigitalDiplomacy.ro se pozitioneaza ca prima platforma de comunicare online dedicata profesionistilor si liderilor care activeaza in mediul diplomatic si in sectorul public din Romania precum si celor care doresc sa afle mai multe despre cum pot integra cu succes noile media in strategia de promovare a propriilor institutii.

Blogul promite articole despre evenimente relevante, statistici, tendinte, studii de caz si analize aprofundate despre utilizarea retelelor sociale in sectorul public din perspective politice, sociologice si economice.

Tags: ,

4 comentarii

  1. Interesant proiectul. Voi urmari cu interes evolutia sa.

  2. Pai si ce articole relevante se vor posta in afara de miscari de mase, mariri de taxe sau alte ghidusii guvernamentale? Una peste alta, trebuia demarat un proiect de genul asta si pentru zona publica.

  3. […] postările de când am aflat de lansare și sunt curios să văd evoluția. Nu e ușor să vii în social media ca o […]

  4. […] prima platforma de comunicare digitala pentru sectorul public din Romania – Cristian Manafu: S-a lansat DigitalDiplomacy.ro, blog despre social media in sectorul public – CaleaEuropeana.ro: Digitaldiplomacy.ro – prima platformă de comunicare digitală pentru […]

Comentează