MANAFU*

Abonamente Evensys

Indygen, o oferta de Internet mobil de nerefuzat

La nivel mondial, exista multe companii care cauta sa schimbe modelel traditionale de business. Aceasta este si de fapt tendinta, dictata in cea mai mare masura de transormarea consumatorilor sau, mai bine zis, de cresterea asteptarilor acestora. Internetul si social media ne-au aratat ca, astazi , consumatorul are la indemana multe canale de exprimare. Si nu se teme sa le foloseasca.

In tot acest context al evolutiei relatiei companii – consumatori, aparitia brand-ului Indygen este o gura de aer proaspat. De fapt, e ceva mai mult. E un bun exemplu ca poti fi creativ intr-un domeniu foarte competitiv si poti porni la drum, abordand afacerea, punand in prim plan nevoile de baza ale segmentului tinta.

CE ESTE INDYGEN?
Indygen este un brand de comunicatii mobile deosebit de tot ce e pe piata. Nu este un operator, este un hub de servicii digitale construit in jurul unei cartele SIM, cu un pachet foarte generos de trafic de net. Indygen este un brand pentru tinerii independenti si activi, care au crescut odata cu Internetul. Si au o nevoie de comunicare online mult mai mare decat utilizatorii obisnuiti.

CUM FUNCTIONEAZA INDYGEN?
Cu doar 38 de lei, orice tanar are practic acces la beneficiile unei oferte de telefonie mobila construita in jurul accesului la internet, dar si la produsele digitale de pe Indygen.ro.

Indygen iti ofera flexibilitate printr-o moneda unica – Indypoints – un singur stoc de unitati pe care le consumi cum vrei tu: pe net, pe sms-uri sau vorbind.

Minutele si SMS-urile intre membrii comunitatii (Tribul Indygen) sunt free of charge, la fel ca traficul pe Indygen.ro. Unitatile pe care nu le consumi intr-o luna se reporteaza in luna urmatoare. Simpla activare a membership-ului, iti da si acces gratuit la toate produsele digitale din Indygen.ro, de pe smartphone, tableta sau laptop/desktop. Mai mult, stii in orice moment cate Indypoints mai ai fie de pe Indygen.ro, fie prin SMS la cost control.

CARE SUNT ATUURILE INDYGEN?
Pe langa toate avantajele expuse mai sus, Indygen aduce si cateva stimulente tribului sau. De exemplu, membrii comunitatii pot castiga bani colaborand cu platforma digitala sau au acces la o serie de cursuri alternative, pentru dezvoltarea personala.

6 comentarii

  1. Bogdan says:

    “Indygen Viewpoint (exercitiul de descoperire a aptitudinilor profesionale) este un exercitiu al S.C. Vodafone Romania S.A”.
    Am putea spune ca este o noua cartela preplatita Vodafone.

  2. Gusti says:

    Bogdan, ai dreptate. Sa recunoastem insa ca este foarte dragut imbracata ideea, mie imi place 🙂

  3. Costin says:

    Imi place ideea Indygen! In plus sunt multe avantaje pentru noi tinerii! Bafta!

  4. silviu says:

    Indygen nu este o noua cartela vodafone este o retea diferita la fel ca orange cosmote digi romtelecom doar foloseste structura vodafone

  5. […] furata de la Manafu […]

Comentează