MANAFU*

Abonamente Evensys

Apar noi campanii pe Twitter. Acum una de la Hostway.

shutterstock_125411825

Dupa succesul real al Coca-Cola in twittosfera locala cu #haisamancamimpreuna, Hostway propune acum concursul “Cloud-ul viitorului în 140 de caractere”, premiul fiind de 100 de euro credit pentru oferta de cloud computing a companiei. Trebuie doar sa raspunzi la intrebarea “Cum arata cloud-ul viitorului?” si sa folosesti hashtag-ul  #cloudulviitorului.

Hostway vine cu aceasta campanie inainte de lansarea unei noi oferte de cloud. Nu vor sa spuna nimic insa, sa dea detalii. Mi-au zis doar ca e vorba de “noul cloud”.

Pentru cei care nu sunt activi pe Twitter, Hostway organizeaza un concurs pe site-ul companiei. Provocarea e aceeasi. Participantii trebuie sa isi imagineze viitorul cloud-ului. Premiul e atractiv: un iPad mini 3G (Trebuie sa imi iau si eu unul!).

FOTO: “CLOUD COMPUTING” VIA SHUTTERSTOCK

5 comentarii

  1. Șerban says:

    Vreau un motiv bun pentru care cineva cu pregătire în domeniu (și nu mă refer la specimenele de bloggeri auto-intitulați „tech“) ar alege Hostway!
    Ultima dată mi-au trimis 13 mailuri doar ca să activeze un cont de test. Ca idee.

  2. Alin says:

    Cristi sunt tare curios ce înseamnă succesul real al unei campanii pe twitter în .ro Ai idee dacă există un case study despre campania Coca Cola?

  3. Exista niste date, nu stiu daca sunt si publice. Eu judec succesul dupa impactul pe care l-a avut asupra Twitter campania Coca-Cola in Romania. Vezi aici peak-ul de pe Twitter din perioada campaniei. https://www.manafu.ro/2013/07/de-ce-nu-a-prins-twitter-in-romania/.

  4. […] Cristi, aflam despre o noua campanie pe Twitter, in care utilizatorii romani ai retelei sociale sunt […]

  5. […] Cristi, aflam despre o noua campanie pe Twitter, in care utilizatorii romani ai retelei sociale sunt […]

Comentează