MANAFU*

Abonamente Evensys

Care sunt cele mai bune magazine online?

shutterstock_98998358

Obisnuiam sa vanez tot felul de oferte pe Amazon. Dar cate lucruri poate sa isi cumpere un om? Am descoperit recent SportsDirect.com. Sunt deja la a doua comanda. Ma incurajez prin shopping sa incep sa merg la sala. Sunt aproape echipat. Poate mai fac o cumparatura (dupa ce merg la sala si aflu exact ce mai am nevoie). Si cam atat.

Am cumparat de pe / via Pinterest, dar nu de la magazine anume (cu prezenta acolo), ci din locurile in care gaseam lucruri interesante (dorite sau utile). Am vrut sa cumpar un ceas Batman, editie limitata, de pe The Fancy. Acum imi pare rau ca nu l-am luat. A ajuns la 600 $. Nu am cumparat de pe site-uri cu oferte, gen FashionDays, insa am achizitonat direct de la producator, gen Camper sau Superdry.

Probabil voi lua ceva de pe DX.com si Brookstone. Am “cumparat” de pe Kickstarter. Voi de unde cumparati?

Magazin online bun = Magazin cu multe produse dintr-o categorie sau mai multe, la preturi foarte bune, cu livrare ieftina sau gratuita in Romania.

FOTO: “ONLINE SHOPPING” VIA SHUTTERSTOCK

16 comentarii

  1. vipe says:

    Tot de pe sportsdirect.com am cumparat si eu. Astept a 3-a comanda.
    Si de pe http://www.mandmdirect.com vreau sa cumpar ceva.

  2. cotos says:

    Sportsdirect sunt foarte seriosi. La servici ne strangem o data la 3 luni mai multi si comandam de la ei. Se imparte si transportul, iar eu sunt extrem de multumit de produsele cumparate de la ei.

  3. Ciprian says:

    De pe dx.com iau doar lucrurile pe care nu le doresc primite a doua zi.

  4. GM says:

    Sportdirect sunt foarte buni si seriosi, plus ca au preturi mici. Din pacate nu gasesc multe produse mai “scumpe”. De exemplu o pereche de “Jordan”. Am gasit si comandat insa pe jdsports.co.uk. Transportul e gratis peste 75 de lire. Il recomand, chiar daca preturile sunt mai sus

  5. Bogdan says:

    De unde sunt magazinele? EU(UK) sau non-UE? Intreb ca sa stiu daca apar costuri vamale.

  6. Teo says:

    Cristi, dar de pe site-uri din Romania? Comanzi? Sau ramai cu cele din strainatate?

    Sunt magazine online bune (dupa descrierea ta) si in Romania. Cu livrare gratuita si rapida 🙂

    In general din strainatate am folosit: http://www.threadless.com si http://www.asos.com

    Din Romania, http://www.welovecouture.ro (e pt femei mai mult) si http://www.Superjeans.ro pentru blugi, dupa cum stii 🙂

  7. vipe says:

    Bogdan, magazinele sunt din UK insa din cate stiu sportsdirect are si in Ungaria. Livrarea se face prin DHL si nu mai platesti nimic la primirea produselor.

  8. radu says:

    Daca doriti sa faceti cumparaturi, aici gasiti o multime de magazine descrise fiecare in parte pentru a putea face o comparatie de preturi si calitate s, unde puteti lua cea mai buna decizie. http://mallonlinero.blogspot.ro/

  9. Marius says:

    Ca magazin online eu folosesc mai mult Amazonul dar versiunea din UK. Unele produse sunt mai ieftine char si cu 15-20% fata de acelasi produs aflat in Romania. iar transportul ajunge undeva la 8 lire. Pe de alta parte sunt placut surprins de avantul pe care la avut ecommerce-ul din Romania.
    Marius
    http://www.DeUndeCumpar.net

  10. Dorin says:

    Ff neserioși..mai amânat o luna ca sa mi completeze comanda pe care au trimis o incompleta..si acum dupa o luna nu mai răspund la telefon si mail..si nici comanda nu o mai trimit..nesimțit cu adevărat!!!!! Nu aveti încredere in ei!!!

  11. Ana-Maria says:

    O sa ma uit si eu pe site-urile acestor magazine sa vad ce produse au.

  12. Radu says:

    Atentie mare, tu poti fi urmatoarea victima a Emag. Am comandat si platit cu cardul pe 30.09.2016. Pe 12.10.2016 produsele inca nu erau livrate in intregime, ci doar partial. Problema si mai mare este ca am cerut ori banii, ori produsul, dar nu am primit nici una nici alta. Am facut reclamatie la ANPC, dar asta e doar inceputul.

  13. Cristina says:

    Dupa parerea mea cel mai bun magazin online este acela cu cele mai pozitive recenzii, de aceea este bine sa lasam o recenzie mai ales cand suntem nemultumiti.

  14. Andrei says:

    Ideea generala spre care se tinde este ca magazinele mari sunt cele mai serioase, dar puteti avea parte si de surprize placute.

  15. Darius says:

    FashionDays (mai ales pe weekend cand au cupoane cu 30% reducere), Aliexpress, TomTop, NewChic, Zaful, GearBest, eMag si Elefant

  16. Ducu says:

    Sportsdirect.com este serios, am comandat de mai multe ori. Din afară comand cel mai des de pe Aliexpress și Ebay.co.uk.

Comentează