MANAFU*

Abonamente Evensys

Lidl ajunge la 1 milion de fani pe Facebook

kv nou

La doi ani de la intrarea pe piata locala, Lidl atinge un record ravnit de multe companii cu greutate si cu istorie veche in Romania. Intr-un efort pe care mi-ar placea foarte mult sa il vad prezentat la o conferinta, Lidl va atinge maine pragul de 1 milion de fani pe Facebook. Un calcul simplu ne spune ca in acest moment unul din sase romani prezenti pe Facebook este fanul paginii retelei de magazine. Cum am spus, mi-ar placea sa aflu care a fost strategia lor.

Pentru a marca acest moment important, Lidl a pregatit o aplicatie speciala pe Facebook, fireste. Daca acum o luna, transmitea live un gratar din Colentina spre deliciul fanilor, in campania Social Grill, acum ii aduce pe fani la concertul Mix Music Evo de la Cluj-Napoca.

Duminica, incepand cu orele 17.00, in parcarea Salii Sporturilor din Cluj, pe niste mari ecrane, intr-un show interactiv asa cum nu ati mai vazut, oamenii de pe Facebook din toata tara vor putea aparea pe scena.

Te invit asadar alaturi de mine maine, pe Facebook, in aplicatia de pe pagina Lidl, si pe hashtag-ul #lidl1milion.

1 comentariu

  1. […] GROWING SOCIAL BRAND Lidl – Primul brand care a depasit un milion de fani pe Facebook, cu o prezenta pe o serie de canale sociale (YouTube, Twitter, Pinterest), Lidl a intrat cu cateva […]

Comentează